Noktalı Defterde Daha İyi Olmak İçin İpuçları

Noktalı Defterde Daha İyi Olmak İçin İpuçları

Noktalı defterler, günlük ,çizim defteri veya tasarım amacıyla kullanılır.Günlük yapılacaklarınızı, aylık takviminizi, notlarınızı, uzun vadeli isteklerinizi ve daha fazlasını günlüğe kaydedebileceğiniz bölümler ile BuJo'nuz hayatınıza göre...

Noktalı defterler, günlük ,çizim defteri veya tasarım amacıyla kullanılır.Günlük yapılacaklarınızı, aylık takviminizi, notlarınızı, uzun vadeli isteklerinizi ve daha fazlasını günlüğe kaydedebileceğiniz bölümler ile BuJo'nuz hayatınıza göre özelleştirilmiştir. (Girişler madde işaretleri, çizgiler ve diğer grafiklerle etiketlenmiştir, böylece kategorilerini bir bakışta görebilirsiniz.)

Şimdi gelin birlikte bu güzel noktalı defter modellerini nasıl daha verimli kullanabiliriz hep beraber bakalım.

Noktalı Defter İçin Kendinize Zaman Verin

Denediğiniz herhangi bir yeni zanaat, hobi veya spora geri dönerseniz, başlangıçta asla kolay değildir.

Noktalı defter tutmak farklı değil.

"Kolay olmadan önce her şey zor."- Brian Tracy

Kendi benzersiz tarzınızı geliştirmek için zamanın yanı sıra gerçekleşmesi gereken bir öğrenme süreci var.Sadece rahatlayın, sürecin tadını çıkarın ve mükemmel değilse kendinizi affedin.Özel tasarım defter modellerini edinmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Noktalı Defter Sayfası Çizerken Basit Tut

Herhangi bir sosyal medya platformuna bir göz atın ve birçoğu profesyonel sanatçılar tarafından yaratılan çarpıcı, üst düzey bullet journal spreadleri ile yüklenir.Bununla birlikte, Ryder Carroll tarafından oluşturulan orijinal Bullet Journal yöntemine bakarsanız, sayfaları sosyal medyada bulacağınız resimlerden, süslemelerden veya süslemelerden hiçbirini içermez.

Bullet Journal noktalı defter, ajandalardan farklı olarak sizin şahsi tasarım ve çizimleriniz ile oluşturabileceğiniz bir ajanda tutma metodudur. Amacımız, yapılacaklar şeyleri madde madde listeleyerek bunu pratikte süreklilik yaratmak. En önemlisi ise her şeyin sizin becerinize kalmış olması.

Bu soruları yanıtladıktan sonra, yaşam tarzınız için çalışan sayfa ve yayılma türlerini oluşturabileceksiniz.

Noktalı Defteri Nereden Alabilirim?

Noktalı defter satın almak için özel tasarım defter koleksiyonu bulunanan Woohoobox’u tercih edebilirsiniz. Kaliteli dilerseniz sert dilerseniz plastik veya karton kapaklı bullet journal noktalı defterleri tercih edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.