Novakid Online İngilizce Eğitimi ile Çocuğunuzu Geleceğe Erkenden Hazırlayın

Novakid Online İngilizce Eğitimi ile Çocuğunuzu Geleceğe Erkenden Hazırlayın

Günümüzde, hangi meslekten olursa olsun, herkesin ihtiyaç duyduğu en önemli becerilerden biri İngilizce konuşabilmek. İngilizce bilenler, hayata her anlamda bir adım önde başlıyorlar.

Günümüzde, hangi meslekten olursa olsun, herkesin ihtiyaç duyduğu en önemli becerilerden biri İngilizce konuşabilmek. İngilizce bilenler, hayata her anlamda bir adım önde başlıyorlar. Küreselleşme ve gelişen teknoloji sayesinde evimizin çalışma odasından bile dünyaya açılabiliyoruz. İstediğimiz her an, dünyanın herhangi bir yerinden istediğimiz online eğitimi alabiliyor, insanlarla iletişim kurabiliyor, çok uluslu şirketler için çalışabiliyoruz. Tabii, eğer İngilizce biliyorsak. Peki, çocuklarınız bunları biliyor mu?

Küçük çocuklarınız İngilizce öğrenmenin önemini henüz tam olarak idrak edemiyor olabilirler. Onların daimi yaşam rehberleri olarak, iyi bir dil eğitimi almalarını sağlamak da size düşüyor. “Oyun çağındaki çocuklar için hayat zaten bir oyun, nasıl yabancı dil öğrensinler,” diye düşünüyor olabilirsiniz. Oysa yabancı dil öğrenmek için en verimli yaşlarındalar. Yine de, bu yaşta İngilizceyi gerçekten öğrenip öğrenemeyeceklerini merak ediyorsunuz, değil mi?

Hiç merak etmeyin! Dil eğitimi uzmanları bu işi baştan sona düşünüp size harika çözümler sunuyorlar. Çocuklarınıza tam da alıştıkları şekilde, yaşlarına hitap edecek oyunlarla İngilizce öğreten bir online İngilizce eğitim programı var. Adı Novakid, üstelik bir tık uzağınızda. Ama önce, Novakid’i biraz tanıyalım.

Dil Öğrenmek İçin En Doğru Yaş

Öğrenmenin yaşı yoktur derler, ama yabancı dil öğrenmeye çalışan yetişkinler, kendilerini bekleyen zorlukları bilirler. Çocuklar içinse durum biraz daha farklı, çünkü onlar yaş açısından çok avantajlı. İngilizce bilmenin bir zorunluluk halini aldığı bu çağda doğan çocuklar, teknolojiye de eski kuşaklardan daha meraklı.

Çocuğunuzun halihazırda sahip olduğu bu avantajlardan sonuna kadar faydalanmasını ve geleceğe güzel başlamasını sağlamak ise sizin elinizde. Çocuğunuzun anadili İngilizce olan eğitmenlerden evinizin rahatlığında online İngilizce eğitimi alarak, modern hayatın sunduğu tüm fırsatlara erkenden erişmesini ister misiniz? Elbette istersiniz! Öyleyse, sizi hemen Novakid ile tanıştıralım.

Artık sizin de bildiğiniz gibi, yabancı dil öğrenmeye ne kadar erken başlarsak o kadar hızlı ilerliyoruz. Uzmanlara göre, çocukların dil öğrenmeye başlaması için ideal yaş ise 4. Yabancı dil eğitimlerine bu yaşta başlayan çocuklar, hızla akıcılık kazanıyor. Novakid, çocukların doğal yollarla, hızlı ve etkili bir şekilde dil öğrenmeleri için en elverişli yaş aralığında, çocuğunuz için en verimli eğitimi evinizin konforunda sağlıyor!

Çocuklara Özel Online İngilizce Eğitimi

4 ila 12 yaş aralığındaki çocuklar, Novakid’in anadili İngilizce olan sertifikalı İngilizce eğitmenleriyle, eğlenerek İngilizce öğreniyor. Çocukların ilgisini çekecek, onlara özel hazırlanmış ders içerikleri sunan Novakid online İngilizce eğitimi, oyun tabanlı 25 dakikalık birebir derslerle çocuğunuzun İngilizceyi ana dilini öğrendiği gibi, doğal dil edimi yoluyla hızlı bir şekilde öğrenmesini amaçlıyor. Bunu yaparken de “dil banyosu” da denilen “language immersion” metotuyla çocuğunuzun dile doğrudan maruz kalmasını sağlıyor.

Novakid’in Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programını (CEFR) baz alarak uzmanlarca hazırlanan online İngilizce eğitiminde dersler basitten zora doğru ilerliyor. Çocuğunuza özel hazırlanan eğitimler sürekli gözden geçiriliyor ve çocuğunuzun ihtiyaçlarına göre şekillendiriliyor. 4-12 yaş arasındaki çocuklar kendi yaş gruplarına özel eğitimleri anadili İngilizce olan deneyimli eğitmenlerle sürdürerek hızla akıcılık kazanıyor. Birebir yürütülen bu dersler, çocuğunuzun ihtiyaçları, öğrenme şekli ve zevk aldığı aktiviteler doğrultusunda kişiye özel olarak, çocuğunuzun kendi hızında ilerliyor.

image002-182.jpg

Büyükleri de Düşünen Sistem

Üstelik, çocuğunuza özel bu İngilizce eğitim programı ebeveynleri de düşünüyor! Çocuğunuza bu benzersiz eğitimi sunmak için odasından çıkartmanıza bile gerek yok. Herhangi bir kurs merkezine giderken harcayacağınız zaman ve para, çocuğunuzla kaliteli zaman geçirebilmeniz için size kalıyor. Çocuğunuz da kendi alışık olduğu ortamda, hiç strese girmeden ve herhangi bir virüs veya hastalık kapma riski olmadan yabancı dil öğrenmenin keyfini çıkartıyor. Aldığı eğitimi ve çocuğunuzu birebir izleme şansınız olduğundan aklınız da içiniz de rahat oluyor!

Küçük yaş gruplarının İngilizce konuşma pratiği yapması için benzersiz bir yol olan bu sistem, hızlı sonuçlar almak için gerçekten ideal. Üstelik Novakid yalnızca çocuklara yabancı dil eğitimi verdiğinden, bu alandaki uzmanlığından da şüpheniz olmasın. Novakid’in online İngilizce eğitimini denediğinizde, siz de klasik eğitimlerden farkını görecek ve çocuğunuzun İngilizceyi ne kadar hızlı öğrendiğine hayret edeceksiniz!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.