Numan Kurtulmuş Bakan Özer'i uyardı!

Numan Kurtulmuş Bakan Özer'i uyardı!

AK Parti'de Mahmut Özer depremi: Salonu terk etti, Kurtulmuş uyardı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile AK Parti'li vekillerin yaşadığı tartışma ortaya çıktı. Özer, AK Parti'li vekillere "müfredat” ayarı verirken, bazı vekiller salonu terk etti.

AK Parti’nin Ankara Kızılcahamam kampında Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile milletvekilleri arasında “üslup” tartışmasının yaşandığı öğrenildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm AK Partililerin hazır bulunduğu kampta Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer sunum yaptı.

MAHMUT ÖZER'DEN AK PARTİ'Lİ VEKİLLERE CARİ AÇIK AYARI

Özer’in sunumunun ardından söz alan AK Parti’li milletvekilleri, eğitim sistemiyle ilgili eleştirilerini iletti. Ancak bu eleştiriler sonrasında Özer’in yanıt verirken kullandığı üslup AK Parti’li vekilleri kızdırdı. Bazı milletvekilleri, “toplumda ahlak yozlaşmasının yaşandığı, bu yozlaşmanın çocuk ve gençler üzerinde olumsuz etkilere neden olduğunu” savunarak Özer’e, “Acaba müfredata ahlak ve adap ile ilgili ders mi konulsa” önerisini getirdi.

AK PARTİ'Lİ VEKİLLER SALONU TERK ETTİ

Ancak Özer’in bu soruya, “Müfredata cari açık dersi konulunca cari açık da kapanmıyor” şeklinde yanıt verdiği ve bu sözler üzerine bazı vekillerinin “salonu terk ettiği, bazılarının da söz alarak, Özer’in üslubuna tepki gösterdiği” kaydedildi.

NUMAN KURTULMUŞ BAKAN ÖZER'İ UYARDI

AK Parti’li vekillerin, “üslup tepkisi” ise AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un da Bakan Özer’i “uyardığı” kaydedildi.

Cumhuriyet’ten Selda Güneysu'nun haberine göre, bazı milletvekillerinin, parti yönetimine, “Seçim bölgelerimizde halka yoğun temas halindeyiz. Cumhurbaşkanımız da bölgemizde, halkla bir arada olmamız gerektiğini söylüyor. Sahada vatandaşlardan gelen pek çok talep ve şikâyetler oluyor. Bunları bakanlara iletmek ve çözüm yolu aramak isterken bazı bakanlıkların kapılarının bizlere kapalı olduğunu, görüşme taleplerimize çoğu kez cevap dahi verilmediğini görmek, bizleri üzüyor” şeklinde sitemde bulundukları da ifade edildi.

Kaynak : Milli Gazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.