Öğrencilerin dilekleri gerçekleşti

Öğrencilerin dilekleri gerçekleşti

Eryaman Kültür Koleji tarafından 2 ay önce başlatılan ‘’Bir Dilek Bir Çocuk Projesi” gerçekleşti

Ankara Etimesgut'ta bulunan Eryaman Kültür Koleji tarafından Altındağ’da bir okulun öğrencilerinin dilekleri gerçekleştirildi. ‘’Bir Dilek Bir Çocuk Projesi”  adıyla gerçekleşen proje ile ilgili okul müdürü Erdem ŞEN şu açıklamayı yaptı;

Eryaman Kültür Koleji olarak başlattığımız ‘’Bir Dilek Bir Çocuk Projesi” okulumuz öğrencilerinin de eşlik ettiği ziyaret ile güzel bir şekilde noktalandı.

Altındağ’da bir okulda okuyan çocukların dileklerini gerçekleştirmek üzere yola çıktığımız projemize hem öğrencilerimizin hem de velilerimizin ilgisi büyüktü. Onları mutlu edebilmek adına alınan hediyeler, bugün, Kültür Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı Engin Kahraman, Eryaman Kültür Koleji müdürü Erdem Şen, Çayyolu Kültür Koleji Müdürü Fatih Kaçmaz ile Eryaman Kültür Koleji Uzman Psikoloğu Sevgi Özgüzel , Rehberlik Servisi Ezgi Yorulmaz ve Okulumuzun Proje Sorumlusu Hasan Öter eşliğinde çocuklara teslim edildi. 

00000-010.jpgkulturkolejikulturkoleji

Kültür Koleji öğrencilerini temsilen giden okulumuz öğrencileri, bu projeyle kardeş okul öğrencileriyle kaynaşıp geleneklerimizde yer alan hediyeleşme kültürünü yakından tanıdılar. Hediyeleşme sırasında duygusal anlar yaşayan öğrenciler bu projede yer aldıkları ve destek oldukları için çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.