Öğretmen çift, Yunansitan sınırında yakalandı!

Öğretmen çift, Yunansitan sınırında yakalandı!

Kocaeli'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan A.T. ile A.T. adlı öğretmen çift, 3 çocuğu ile Yunanistan'a kaçmak isterken Edirne'de yakalandı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, Kocaeli'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında mesleklerinden ihraç edilen, haklarında yakalama kararı bulunan öğretmen çift A.T. ile A.T.'nin 3 çocuğuyla birlikte Yunanistan'a yasadışı yollardan kaçmak için Edirne'ye geldiğini belirledi.

YUNANİSTAN SINIRINDA YAKALANDILAR

Polis, çifti Yunanistan'a kaçıracaklarını tespit ettiği İran asıllı organizatör M.A.'yı takibe aldı. İranlı M.A., öğretmen çift ve çocuklarını Meriç Nehri kıyısına götürmek için kiraladığı ve Türk şoför M.A.'nın kullandığı otomobil polis tarafından Yunanistan sınırındaki Üyüklütatar Köyü girişinde durdurdu. Polis öğretmen çift, 3 çocuğu, İranlı organizatör ile Türk şoförü gözaltına aldı.
 
Edirne Emniyet Müdürlüğü'nde soruşturmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler adliyeye sevk edildi. İranlı organizatör M.A. tutuklanırken, Türk şoför M.A. serbest bırakıldı. Öğretmen çift A.T. ile eşi A.T.'nin 3 çocuğuyla birlikte adliyede işlemleri sürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.