Öğretmenlik Meslek Kanununa Son Şekil Veriliyor! Mahmut Özer'den Türk-Eğitim Sen'e Ziyaret!

Öğretmenlik Meslek Kanununa Son Şekil Veriliyor! Mahmut Özer'den Türk-Eğitim Sen'e Ziyaret!

TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer 30.10.2023 tarihinde Genel Başkan Talip Geylan’a iadeyi ziyarette bulundu.

TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer 30.10.2023 tarihinde Genel Başkan Talip Geylan’a iadeyi ziyarette bulundu. Genel Merkez Yönetim Kurulumuzun hazır bulunduğu görüşmede, ÖMK’nın son durumu başta olmak üzere eğitimin ve eğitim çalışanlarının sorunları ele alındı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Genel Başkan Talip Geylan, “TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer iadeiziyarette bulundu. Eğitimin ve eğitim çalışanlarının meselelerine dair verimli bir görüş alış verişinde bulunarak, önümüzdeki süreçte başta Öğretmenlik Meslek Kanunu olmak üzere çalışanların beklenti ve talepleri hususunda Komisyon üyesi milletvekillerimizin katkılarını beklediğimizi kendisine ifade ettim. Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer’e nezaketinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum