Okul müdürü kendisini odasına kilitledi çünkü...

Okul müdürü kendisini odasına kilitledi çünkü...

Osmaniye'de okul basan öğretmen ile meslektaşlaı arasında arbete çıktı, öğrenciler korku dolu anlar yaşadı.

Osmaniye’ye bağlı Cevdetiye beldesi ilkokulunda nöbetçi öğretmen tarafından 'derse geç girdiği gerekçesiyle' hakkında tutanak tutulan kadın öğretmenin, kendi gibi öğretmen kocası, yanına iki öğretmen arkadaşını da alarak eşinin görev yaptığı okulu bastı.

Alınan bilgiye göre, olay Cevdetiye İlkokulu'nda yaşandı. İddiaya göre, o gün okulda nöbetçi öğretmen olan A. Ö. A. derse geç girdikleri gerekçesiyle A.S., H. T., A. K. isimli öğretmenler hakkında tutanak tuttu.

Tutanak sonrası okul idaresince de üç öğretmenden savunma istendi. Öğretmenlerden H. T., durumu Osmaniye Cebelibereket Ortaokulu'nda Beden Eğitimi Öğretmeni eşi S. T.’e anlattı.

OKUL MÜDÜRÜ KENDİNİ ODASINA KİLİTLEDİ

Eşi hakkında tutanak tutulmasına kızan S. T. yanına iki öğretmen arkadaşını da alarak Cevdetiye beldesindeki ilkokula geldi. Eşi hakkında tutanak tutan öğretmen A. Ö. A. ile kavgaya tutuşan S. T., öğrencilerin gözü önünde müdür odasının kapısını tekmeledi. Yaşanan kavga okul bahçesinde devam edince, öğrenciler korkup kaçmaya başladı.

Okul müdürü ise, kendini odasına kilitleyerek, öğretmenlerden korunmaya çalıştı. A. Ö. A. ise daha sonra şahıslardan şikayetçi oldu.

Okulda öğrencilerin gözü önünde yaşanan tüm bu olup bitenler ise güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Yetkililer, olaydan sonra öğretmenler hakkında inceleme başlatıldığını bildirdi.

internethaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum