Oluk Market: Çatı Oluğu ve Yağmur İniş Sistemleri

Oluk Market: Çatı Oluğu ve Yağmur İniş Sistemleri

Çatı tasarımları, gün geçtikte daha profesyonel hale gelmektedir. Eski oluk sistemlerini demode olduğu ve yeni nesil tasarımların popüler hale geldiği günümüzde, daha sağlam ve daha dayanıklı tasarım seçenekleri tercih edilmektedir.

Çatı tasarımları, gün geçtikte daha profesyonel hale gelmektedir. Eski oluk sistemlerini demode olduğu ve yeni nesil tasarımların popüler hale geldiği günümüzde, daha sağlam ve daha dayanıklı tasarım seçenekleri tercih edilmektedir. Profesyonel kullanım özelliğine sahip bu çatılarda, gizli dere sistemleri, görsel olarak daha şık durmaktadır. Gizli dere, dışarıdan görünmeyen ve estetiği bozmayan etkili özelliklere sahiptir.

Özel tasarım kategorisinde değerlendirilen oluk market sistemleri, dayanıklıdır. Gizli olmasının nedeni gözle görülmeyecek şekilde çatıya monte edilebilmesidir. Profesyonel kullanım özelliğine sahip olan ve bu kategoride birinci sınıf dayanıklı özelliklere sahip bu çatı sistemleri, bütün mekanlar için uygulanabilmektedir. Ekspertiz hizmeti ile uygulama yapılacak yerde ölçüm alan elemanlarımız, en uygun çatı tasarımlarını kolay bir şekilde uygulayabilmektedir.

 Suyun çatıdan sorunsuz bir şekilde inmesini sağlayan ve bütün yağmur sularını bir noktada toplayan çatı deresi, yağmur sularının tam anlamı ile inmesinde önemli rol oynamaktadır. Bu tasarımlarda inen suyun hızlı bir şekilde aşağı inmesi hedeflenmiştir. Suyun sorunsuz bir şekilde inmesi için olukların akışkanlığı önemli rol oynamaktadır. Paslanmayan ve uzun yıllar sorunsuz kullanılan bu çatı dereleri, kiremit sistemi ile uyumlu tasarlanmaktadır. Çelik çatı ve diğer çatı çalışmalarında da kullanılabilen bu tasarımlar, bütün mekanların çatılarında sorunsuz bir şekilde kullanılmaktadır.

Isı ve nem izolasyon çalışmaları ile uyumlu özelliklere sahip olan bu yeni nesil çatı sistemleri, özel tasarımdır. Suyu bir noktada toplayan ve görsel olarak estetiği sağlayan bu sistemler, eski sistemlere göre bir çok avantaja sahiptir. Eski dış oluklar, daha hızlı deforme olmaktadır. Kırılma veya delinme gibi olaylar, eski oluk sistemlerinde daha fazladır. Yeni nesil gizli çatı deresi, çatının yapısal özelliğine göre tasarlanmaktadır.

 Suyun akışkanlığı, çatının genişliği ve yüksekliği, oluğun tasarımında önemli rol oynamaktadır. Gizli dere izolasyonu özelliğine sahip olan ve bu kategoride birini sınıf özelliklere sahip bu tasarımlar, kenardaki oluklarla uyumlu olacak şekilde tasarlanmaktadır. Oluk sistemleri kategorisinde aradığınız kaliteli kullanım özelliklerine sahip bu ürünler, profesyonel işçilik seçenekleriyle montajlanmaktadır. Çatı dekorasyonunda, çatının görünüşünü kaliteli hale getiren bu tasarımlar, birinci sınıf kullanım özelliğine sahip ürünlerdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.