Önder Kahveci'den Memur-Sen'e Eylem Daveti: Birlikte Protesto Edelim!

Önder Kahveci'den Memur-Sen'e Eylem Daveti: Birlikte Protesto Edelim!

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, kişisel twitter hesabından, hükümetin sunduğu zam teklifine ilişkin yeni açıklama yaptı.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, ''Toplu sözleşme görüşmelerinde ısrarla gündeme getirdiğimiz, sözleşmelilere kadro, vergi dilimleri, ek gösterge, yardımcı hizmetliler, ek ödemelerin emekliliğe sayılması, bayram ikramiyesi,mülakatın kaldırılması gibi konularda yetkili konfederasyon neden ısrarcı olmamıştır?

Mali haklarımız ile birlikte bu başlıklar altında yıllardır çözüm bekleyen milyonlarca insanın beklentilerini boşa çıkarmak vicdani değildir.

Süreç devam ederken bu konularda adım atılması yönündeki ısrarımızı bir kez daha yineliyorum.

“SAHADA TEPKİ KÜLTÜRÜMÜZ VAR” diyen yetkili konfederasyonu da 19 Ağustos Pazartesi günü saat 12’de Çalışma Bakanlığı önünde yapacağımız protesto eylemine davet ediyorum.

Gelin tepki kültürünüzü bir kere de memurların hakları için gösterin. Biz yapılacak her türlü yasal eylemde birlikteliğe varız.

Madem bu teklifi skandal olarak görüyorsunuz, gelin üretimden gelen gücümüzü kullanalım, demokratik tepkimizi hep birlikte ortaya koyalım.'' dedi.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum