Puma'dan 'yırtık'lan forma açıklaması

Puma'dan 'yırtık'lan forma açıklaması

Euro 2016'da yırtılan ve Türkiye'de üretildiği ortaya çıkan İsviçre Milli Takımı'nın Puma markalı formalarına ilişkin yeni açıklama geldi

Fransa'da devam 2016 Avrupa Şampiyonası'nda İsviçre takımının giydiği formalar üst üste parçalanınca Puma'nın ürettiği formalar gündeme oturmuştu. Sonrasında parçalanan formalarının Türkiye'de üretildiği anlaşılmış üretici şirketten de açıklamalar gelmişti.

Son olarak bugün bir açıklamada Puma'dan geldi...  Puma şirketi, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İsviçre Milli Takımı'nın bazı formalarının yırtılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

"Yaşanan hatanın üretilmiş imalat kumaşlarının sadece küçük bir kısmından kaynaklandığı doğrulamak ve teyit etmek isteriz." denilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"Pazartesi günü oynanan Slovakya-İngiltere maçında da görüldüğü gibi, Slovakya'nın giydiği ve maç süresince çok yüksek performans gösteren formalar, her zaman olduğu gibi uzun süredir Puma ile iş birliği içinde olan Türk imalatçımız tarafından imal edilmiş ve yüklenilmiştir. Söz konusu durum sadece birkaç formada görülmüştür. Biz genel olarak Türkiye'nin üretim kalitesinden çok mutluyuz ve Türkiye'de olan imalatlarımıza devam edeceğiz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.