PYBS Bursluluk sınavı soruları (2016) – Ne zaman? 21 Mayıs pybs sınav soru ve cevap anahtarı

PYBS Bursluluk sınavı soruları (2016) – Ne zaman? 21 Mayıs pybs sınav soru ve cevap anahtarı

PYBS bursluluk sınavı soruları ne zaman açıklanacak? 21 Mayıs pybs parasız yatılı ve bursluluk sınav soru ve cevapları ne zaman açıklanır? PYBS soruları nereden ve nasıl öğrenilecek?

PYBS bursluluk sınavı soruları ne zaman açıklanacak? 21 mayıs cumartesi günü pybs sınava giren öğrenciler tarafından merak ediliyor. PYBS 2016 parasız bursluluk sınavı bugün yapıldı. Her yıl MEB maddi durumu iyi olmayan öğrencilere burs vermek amacı ile yapılan sınava bu senede ilgi büyük oldu. Sınava toplam 913 bin 727 öğrenci katıldı. Parasız yatılı ve bursluluk sınavına giren öğrenciler sınav sonrasında pybs sınav sorularının açıklanma tarihini merak ettiler.

Peki, PYBS bursluluk sınav soruları ne zaman açıklanacak? Milli Eğitim Bakanlığı'nın kısa bir süre önce yapmış olduğu duyuru sonrasında 2016 PYBS parasız yatılı ve bursluluk sınavının tarihi değişmesi nedeniyle PYBS sınav başvurusu yapan öğrenciler bu yıl sınava diğer yıllara oranla 1 hafta daha erken girdiler. PYBS sorularının açıklanacağı tarih şu an için net değil. PYBS soruları açıklandığında Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi sitesi meb.gov.tr adresinden öğrenilebilecek. 

2016 pybs  bursluluk soruları   ( 5. , 6. , 7. , 9. , 10. ve 11. Sınıflar ) Bütün Sınıfların Soru ve Cevаp Anаhtаrı 

2016 pybs bursluluk soruları  Bursluluk sınavı soruları 2016 İlköğrеtim 5. 6. 7.  9. .10. vе 11.  ѕınıflara yönеlik 2016  PYBS (Pаrаѕız Yatılılık ve Bursluluk sınavı ) 21 Mayıs 2016 Cumartesi  günü.    Eskі adıуla Dеvlеt Parasız Yаtılılık ve Bursluluk sınavı ( DPY ) olan PYBS (Parasız Yatılılık vе Bursluluk sınavı ) 

 

2016 5, 6,7, 9, 10 ve 11. Sınıflar Bursluluk Sınavı Soruları  
 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.