Rahat Sürüş Keyfinin Adresi: Dacia Logan

Rahat Sürüş Keyfinin Adresi: Dacia Logan

Dacia, ilk olarak 1996’da Romanya topraklarında ortaya çıkan bir otomobil firması olarak kısa sürede dikkat çekiyor.

Dacia, ilk olarak 1996’da Romanya topraklarında ortaya çıkan bir otomobil firması olarak kısa sürede dikkat çekiyor. Modern, sağlam ve konforlu aile arabaları üretmek üzerine kurulu olan politikası ile ürettiği otomobillerin oldukça beğenilmesinin ardından 1999’da Renault Grubu ile yapılan anlaşma ile Dacia, bir Renault Grubu markası haline geliyor.

Dacia, yenilikçi teknolojisi ile otomobil grubuna her gün bir yenisini eklediği modellerden biri olan Dacia Logan ise ilk kez 2004’te piyasaya sunuluyor. Bir sonraki üretim rekorları kıran bu araç, günümüzde de en çok tercih edilen otomobiller arasında yerini alıyor. 2004’te aile sedan modeli ile piyasaya sürülmüş olan Logan, sonraki yıllarda Logan MCV, Logan Van, Logan Pikap ve Logan Sandero olarak farklı seriler ile kullanıcıları için tüm alternatifleri bir araya getiriyor. Günümüzde de en çok tercih edilen modeller arasında bulunan Dacia Logan MCV ile sürüş keyfinizi üst bir noktaya taşıyabilirsiniz. İddialı bir tarza sahip olarak tasarlanan bu araç, hem güvenliğinizi hem de konforunuzu tek bir tasarımda buluşturuyor.

Metalik tonlardan beyaz, mavi ve kırmızı gibi farklı ren seçeneklerine kadar oldukça geniş bir zevk skalasına sahip. Bu sayede geniş renk seçeneği ile istediğiniz gibi bir Dacia Logan’a kolaylıkla sahip olabilir, tarzınızı yansıtabilirsiniz. Son üretilen modelde yer alan elektrikli ön camlar, tek dokunuşla kolaylıkla camları istediğiniz gibi ayarlayabilmenizi sağlıyor. Aracın konforunu artıran bir diğer unsur ise arka tarafa yerleştirilen 12 V değerinde priz ile yolcuların cihazlarını kolaylıkla şarj edebilmelerine olanak tanınıyor.

Ayrıca verimli bir kullanım sağlayan klima ile araçtaki seyahatiniz boyunca en iyi ısı konforuna ulaşabilirsiniz. Üstelik geniş iç hacmi ile oldukça geniş bir kullanım sunuyor ve böylece tüm aile birlikte vakit geçirmeniz için gerekli alanı sağlıyor. Ön ve arka hava yastıkları ise istenmeyen herhangi bir durumda aktif hale gelerek araç içindeki güvenliğinizi artırıyor.

Ayrıca ISOFIX çocuk koltuğu takma sistemi ise çocuğunuzla yaptığınız seyahatin her anını oldukça güvenli hale getiriyor. 5 ileri vitesi ile sürüş keyfinizi tam olarak istediğiniz gibi yaşamanıza fırsat veren bu otomobil, her detayıyla sürücülerinin gönlünü kazanıyor. 1.5 Blue dCi 95 bg motoru ile yolda geçirdiğiniz süreyi sürücü olarak keyifli geçirmenizi sağlarken aynı zamanda önden çekişli yapısı ile oldukça güçlü bir kullanım sunuyor. 1461 cm3 silindir hacminin yanı sıra 4 silindirli yapısı sayesinde üstün bir performans yakalamanızı sağlıyor. Her kilometrede 97 gram karbondioksit emisyonu ile kullanım performansınızı göz önünde bulundurabilirsiniz. 100 kilometrede Şehir içinde 4,2 litre şehir dışında ise 3,4 litre yakıt harcaması yapan bu araç ortalama olarak 3,7 litre yakıt tüketimi ile sınıfındaki araçlara oranla ekonomik yakıt tüketimi ile öne çıkıyor. Ayrıca 50 litrelik yakıt deposu ile kesintisiz bir sürüş keyfi yaşayabilirsiniz.

Tüm bu teknik donanımının yanı sıra sahip olduğu aksesuarlar da kullanımınızı daha konforlu hale getiriyor. Örneğin; port bagaj ve tavan barları sayesinde bagaj kapasitesini artırabilir, böylece uzun yolculuklarda veya kamp planlarınızda ihtiyacınız olan her şeyi yanınıza alabilirsiniz. Bisiklet taşıyıcı ise 3 bisiklete kadar bağlama kapasitesi ve güvenli bir şekilde taşıyabilmenizi sağlayan işlevsel tasarımı ise kullanımınızı kolaylaştırıyor.

Ayrıca katlanabilir tasarımı ise kullanmadığınız anlarda bagaja yerleştirmenizi sağlıyor. Dacia Logan, tüm bu tasarımı ile birlikte eşsiz bir kullanım sunarken güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimini bir araya getiriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.