Ramazan Bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji açıkladı

Ramazan Bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji açıkladı

25 Haziran pazar günü itibariyle hava nasıl olacak? 2017 Ramazan Bayramı hava durumu raporu Meteoroloji genel müdürlüğü tarafından paylaşıldı

Bayramda hava nasıl olacak? Tatil planı yapan binlerce kişinin merak ettiği 2017 Ramazan Bayramı hava durumu raporu detaylı olarak paylaşıldı. Peki 25 Haziran hava nasıl olacak? 26 Haziran hava nasıl olacak? 27 Haziran hava nasıl olacak? İşte bayramın 1.günü 2.günü ve 3.günü hava durumu raporu.

BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?

Ramazan Bayramına sayılı günler kala Meteoroloji'den müthiş bir haber geldi. Serin ve yağışlı hava doğuya doğru kayıyor ve yavaş yavaş yurdu terk ediyor. Sıcaklıklar ise 10 derece birden artıyor. Özellikle çarşamba gününden itibaren özelenen yaz mevsimine hazır olun.

Meteoroloji'nin sitesinde ise bugünkü hava durumuna ilişkin şu bilgiler yer alıyor: 

Ülke genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile İstanbul, Aksaray, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Ardahan ve Erzurum çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kastamonu ve Sinop çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala gözler hava durumu raporlarına çevrildi. Meteoroloji'nin en yetkili ağızlarından biri olan Mehmet Latif Gültekin beklenen tahminlere ilişkin konuştu.

Çarşamba gününden itibaren güneş yüzünü gösteriyor. Sıcaklıklar ise 10 derece birden artacak. Hafta sonu Antalya 37, İzmir 35 dereceyi görecek. İstanbul'da sıcaklık 30 derecelerde olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.