Ramazan Çakırcı Sessizliğini Bozdu, İLKSAN Başkanına Tepki!

Ramazan Çakırcı Sessizliğini Bozdu, İLKSAN Başkanına Tepki!

Ramazan Çakırcı İLKSAN Başkanı Tuncer Yılmaz'ın ''Eğitim-Bir-Sen adayları sendikalarının adını kullanmadan İLKSAN logolu zarf içinde bildiri göndermektedirler İLKSAN olarak üyelerimizi mesajla uyardık'' açıklamasına sert tepki gösterdi.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, İLKSAN Başkanı Tuncer Yılmaz'ın ''Eğitim-Bir-Sen adayları sendikalarının adını kullanmadan İLKSAN logolu zarf içinde bildiri göndermektedirler İLKSAN olarak üyelerimizi mesajla uyardık'' açıklamasına sert tepki gösterdi. 

RAMAZAN ÇAKIRCI Açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

İLKSAN yöneticilerinin,3 Nisan 2021 tarihinde yapılacak ilçe temsilciliği seçimlerine yönelik adayların kullandığı basılı ve dijital materyallerde logo kullanımı ile ilgili attığı SMS ve paylaşımlarının hiçbir hukuki dayanağı yoktur.

İLKSAN başkanının SMS ve paylaşımların esas sebebi İLKSAN üyelerinin iradesinin sandığa yansıyacağından duyulan korkudur. Bir İLKSAN üyesinin kendi sandığını yönetmeye talip olmasından, bunu da afiş ve broşürlerle ifade etmesinden daha doğal ne olabilir?

İLKSAN başkanının hezeyanlarına ve mesnetsiz iddialarına itibar edilmemelidir. İLKSAN’ın sahibi İLKSAN Genel Müdürlüğü değil bizzat üyeleridir.

101-073.jpg102-057.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum