Resmi gazetede kamu personel alımları duyuruldu...

Resmi gazetede kamu personel alımları duyuruldu...

Resmi gazete'de yayınlanan ilanlarda Adli Tıp kurumuna , Sosyal Güvenlik Kurumuna ve Gazi Üniversitesine personel alınacak.

Resmi gazete'de yayınlanan ilanlarda Adli Tıp kurumuna , Sosyal Güvenlik Kurumuna ve Gazi Üniversitesine personel alınacak.

Adli Tıp Kurumunun merkez ve taşra teşkilatına, sözlü sınav sonucuna göre sözleşmeli 5 büro personeli, 2 aşçı, 4 şoför, 23 hizmetli, 2 sağlık teknikeri, 1 infaz ve koruma memuru ile 3 koruma ve güvenlik görevlisi alınacak. Adaylar başvurularını 12-25 Aralık'ta e-Devlet aracılığıyla "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr"  adresinden gerçekleştirecek. Başvuru şartları ve aranan niteliklere ilişkin bilgiler, Adli Tıp Kurumunun internet sitesinde yer alacak. 

SGK Başkanlığı, yazılı ve sözlü sınav sonucuna göre 30 müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştirecek. Adayların, 2021 ve 2022'de yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın "KPSSP48" puan türünden en az 80 ve üzerinde alması, en az 4 yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler, tıp, diş hekimliği, eczacılık fakültelerinden veya sosyal hizmetler, sağlık idaresi veya sağlık yönetimi, matematik, istatistik, aktüerya, bankacılık, sigortacılık, işletme mühendisliği, endüstri mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olması ve 2023'ün Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olması gerekiyor. 

Başvuralar 12-30 Aralık'ta e-Devlet aracılığıyla "https://www.turkiye.gov.tr/sgk-kurum-disi-sinav" adresinden yapılacak.

Aranan nitelikler ve diğer başvuru şartlarına SGK'nin internet sitesindeki "duyurular" bölümünden ulaşılabilecek.

Gazi Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı birimlerde çalıştırılmak üzere sözleşmeli 9 koruma ve güvenlik görevlisi, 1 elektrik elektronik teknikeri ve 10 büro personeli alınacak.

Adaylar, 7-21 Aralık'ta  "http://personelilan.gazi.edu.tr" adresinden istenilen belgeleri sisteme yükleyerek başvurusunu tamamlayabilecek.

Adaylar, başvuru şartlarını  "http://personel.gazi.edu.tr" internet sitesinden öğrenebilecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.