'Sahte bal satıyorlar, arasında din anlatıyorlar'

'Sahte bal satıyorlar, arasında din anlatıyorlar'

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: "Sahte bal satıyorlar, arasında din anlatıyorlar. Sahte bazı maddeler satıyorlar, arasında başka şeyler anlatıyorlar. Cinsel bazı objeler satıyorlar, arkasından önünden din anlatan insanlar.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Haymana'da düzenlenen 34. İl Müftüleri İstişare Toplantısı'nda konuştu.

Bozdağ'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Sahte bal satıyorlar, arasında din anlatıyorlar. Sahte bazı maddeler satıyorlar, arasında başka şeyler anlatıyorlar. Cinsel bazı objeler satıyorlar, arkasından önünden din anlatan insanlar. Buralara çıkıp televizyonlarda din anlatanlara da buradan sesleniyorum, kendinizi bu tüccarlara kullandırmayın.

400 civarında biz iktidara geldiğimizde hafız kalmıştı hafızlığın önü açıldı mı? Açıldı. 100 civarında İlahiyat Fakültesi var bugün Türkiye'de. Üniversitede ortaöğretimde başörtüsü sorunu çözüldü.

Kalkmış haddini bilmez bazı zavallılar Cumhurbaşkanımıza had bildirmeye kalkıyorlar. Sen kimsin? Sen ne yaptın? Bu işin bedelini ödeyen hapse giren birisi varsa o da Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Cumhurbaşkanımızın imanını, ihlasını, amelini, Kuran'a ve sünnete sadakatini, Allah ve Resulüne olan sevgisini ve bağlılığını, gerektiğinde bunlar için canını feda etmekten çekinmeyecek bir imana sahip olduğunu kimse tartışamaz. Kimsenin bunu tartışmaya hakkı yoktur."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.