SEADDER, TANDEM PLUS üyeliğine kabul edildi

SEADDER, TANDEM PLUS üyeliğine kabul edildi

Ülkemizi yurtdışında başarı ile temsil eden ve gerçekleştirdiği projeler ile adını duyuran SEADDER-Sürekli Eğitim Araştırma ve Danışma Derneği’nden bir yenilik daha…


Uluslararası alanda tanınmaya devam eden SEADDER-Sürekli Eğitim Araştırma ve Danışma Derneği, 10 ülkeden 19 üyesi bulunan TANDEM PLUS’un 20’nci Üyesi olarak kabul edildi.
 
SEADDER, Merkezi Fransa’da bulunan ve 10 ülkeden 19 üyesi bulunan uluslararası Tandem Plus Ağı’nın 2017 yılı Genel Kurulu’na davetli olarak katıldı.
28-29 Haziran 2017 tarihlerinde Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de gerçekleşen Genel Kurulda; SEADDER’in kuruluş amacı, vizyonu ve faaliyetleri ile ilgili bir sunum yapıldı. Daha sonra temsilci üyelerin arasında yapılan oylama ile TANDEM PLUS’ın 20. Üyesi olarak kabul edildi.

SEADDER Yönetim Kurulu Başkanı Necdet KARA, derneğin kuruluş aşamasından bu yana, hiçbir karşılık beklemeden desteğini esirgemeyen bütün SEADDER üyelerine ve Genel Kurulda kabul oyu veren TANDEM PLUS temsilcilerine teşekkür etti. KARA ayrıca, “SEADDER, öğrenmenin hayat boyu devam etmesi için eğitim, araştırma ve danışma faaliyetlerini yapmak, bu konularda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek ve iş birliği yapmak amacı ile kurulmuştur. TANDEM PLUS üyeliği de nihai hedefe ulaşma yolundaki basamaklardan birisidir” dedi.
 
3-032.jpg6-006.jpg10-004.jpg1-078.jpg
 
KAYNAK: http://www.seaddernegi.org/haberler.php?haber=43

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.