Seçime Saatler Kala Bahçeli'den Flaş Açıklama

Seçime Saatler Kala Bahçeli'den Flaş Açıklama

MHP lideri Devlet Bahçeli, Adana'da partisinin düzenlediği toplantıda konuştu. Devlet Bahçeli seçime saatler kala neler söyledi? Hangi konularda açıklama yaptı?

MHP lideri Bahçeli: "Süs biberi gibi koltukarında oturuyorlar. Tüneller kazılmış haberleri yok. Bombalar yerleştirilmiş haberleri yok" diyerek hükümeti eleştirdi.

İşte Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

Devletin tüm imkanlarını kullanarak mitingler düzenlediler. Daha sonra yizde 52 oranında oy alarak halkın seçtiği ilk cumhurbaşkanı sıfatıyla görev almaya başlamıştır. Daha sonra Cumhurbaşkanlığı sınırlarını aşarak tek adama doğru Türkiye'yi götürmeye başlamıştır. Devletin valisini kaymakamını siyasisini kullanarak geleceğin AKP iktidarını tekrar kurmaya çalıştılar ama tokat yediler. 7 Haziran seçimlerine korkuyla girdiler. 7 Haziranda develtin tüm imkanlarını bu kez Cumhurbaşkanı olarak AKP'ye yöneltmiştir. 

"AK PARTİ'NİN ÇÖKÜŞE GEÇMESİ"
AK Parti'nin toplam oy oranından yüzde 9 oranında oy kaybetmiştir. Bir seçim sonrasında 258 milletvekili ile meclise gelen AK Parti tek başına iktidar olma imkanını kaybetmştir. Diğer partilere kalan vekillerle de tek başına iktidar olamamaktadır. Böylece yeni bir dönem başlamıştır. AK Parti bir çöküşe geçmiş ve gelecek için hayırlı bir işaret olmuştur. Ülke yönetimsiz kalamaz. Tek başına iktidar mümkün değilse diğer siyasi partileri iyi değerlendirmekte fayda vardır.

"MHP'YE SALDIRMIŞLARDIR"
7 Haziran sonrasi MHP üzerinde büyük oyunlar oynanmıştır. 17 havuz televizyonunda 77 tane ne olduğu belirsiz araştırmacı yazar sıfatıyla AK Parti'den geçinen insanlar MHP'ye saldırmışlardır. Yetersizliklerini MHP'nin gücünden yararlanarak ortadan kaldırmaya çalışmışlardır.

"MHP'LİLERİ ETKİ ALTINA ALMAK İÇİN YAPILMIŞ"

Şimdi bunlardan size net bilgiler vermek istiyorum televizyondaki yanlı propagandalar MHP'lileri de etki altına almak için yapılmış ve bazı ülküdaşlarımız bunun etkisinde kalmıştır. Şimdi bu ülküdaşlarıma bir şey söylemek stiyorum inanırlar yada inanmazlar kendilerinin bildiği bir iştir.

"BUNUN SEBEBİ MHP'DİR"
İki ve daha fazla partinin bir araya gelmesi ile koalisyon hükümeti kurulabilir. Türkiye'de 11 koalisyon hükümeti kurulabilir. Bazıları çok kısa ömürlü olmuştur. Bunların içerisinde bir tanesi vardır ki bu da 57. koalisyon hükümetidir. Varolan koalisyon hükümetleri içerisinde en uzun olan koalisyon hükümeti olmuştur. Bunun sebebi de MHP'dir.

"LAİKLER VE ANTİ-LAİKLER OLARAK ÜLKE BÖLÜNMÜŞTÜR"
Koalisyonların getrdiği istikrarsızlığa rağmen ülke hükümetsiz kalmamıştır. 7 Haziran tablosuna baktığımızda tek başına bir parti iktidar olamayacağına göre bir koalisyon kurulması gerekirdi.Sizi aldatanlar oyunuzu kullananlar hileli yoldan gitmektedir. AK Parti öncelikle kutuplaştırıcı bir tutum takınarak çatışmaya ülkeyi itmiştir. Türkiye'de bir kamplaşma bir kutuplaşma hedefi güdülmüştür. Bu kamplaşmayı kalıcı kılarak alınan oyları sabitleme açısından laikler ve anti laikler olarak ülke bölünmüştür. Bölücü terörü de farklı algılayarak bir kürt sorunu vardır bahanesiyle türkiye'nin bölünmesine neden olacak tarihi bir hataya girilmiştir.

"BAĞIMSIZ KÜRDİSTAN KURULMA KARARI ALINDI"
1978 yılı Diyarbakır Lice ilçesi Ziyaret köyünde PKK'nın birinci olağan kongresi toplanır. Burada bağımsız Kürdistan kurulma kararı alınır. PKK'ya nasıl açılımlar yaparsanız yapın. Onları normalleştirme adına sahip çıkarsanız çıkın onu aldığı bu karardan saptıramazsınız. PKK'nın bu kararı silahlı propaganda dönemine geçilmiş ve içinde bebeklerin sivillerin olduğu insanlarımız hayatını kaybetmiş ve binlerce şehit verilmiştir. PKK amacına ulaşmak için bölücü terör örgütü olarak faaliyetini sürdürmektedir. Türkiye'de PKK'nın siyasi tuzağına düşen gafiller vardır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum