Siirt Üniversitesi İç Denetçi Alım İlanı

Siirt Üniversitesi İç Denetçi Alım İlanı

Siirt Üniversitesi İç Denetçi Alım İlanı.

Siirt Üniversitesi Rektörlüğünden:

5018 Sayılı Kamu Yönetimi ve Kontrol Kanunu'nun ilgili hükümleri uyarınca Üniversitemize aşağıda adedi ve kadro derecesi belirtilen İÇ DENETÇİ alınacaktır.

Başvuru Başlangıç Tarihi: 05/12/2018 Son Başvuru Tarihi: 21/12/2018

UNVANI

KADRO DERECE

ADET

İÇ DENETÇİ

1

1

I- GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR:

- 657 sayılı Kanunim 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 68/B maddesinde belirtilen şartları taşımak.

- Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak.

- Herhangi bir kurumda iç denetçi olarak görev yapıyor olmak veya bir kamu kurumunda çalışmakta olup iç denetçi sertifikasına sahip olmak.

II- BAŞVURU ŞEKLİ:

Adayların belirtilen başvuru tarihleri arasında 05/12/2018-21/12/2018 tarihleri arasında (mesai bitimine kadar) Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Adres : Personel Daire Başkanlığı Kezer Yerleşkesi Pınarca Köyü Veysel Karani Mah. Üniversite Cad. 56100 Merkez SİİRT Telefon : 0 484 212 11 11 - 3402

III- BAŞVURULARININ DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLAR:

İlan edilen kadro sayısından fazla müracaat olması halinde sıralama hizmet süresi fazla olana göre değerlendirme yapılacaktır. Değerlendirme neticesinde atanmaya hak kazanan aday www.siirt.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adayın ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde gerekli belgeleri tamamlamak suretiyle Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmesi gerekmektedir. Belgelerin tesliminden sonra güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasına müteakip atama işlemleri yapılır. Atamanın adaya yazılı olarak bildirilmesinden itibaren 15 gün içinde aday görevine başlamak zorundadır. Bu süre içerisinde göreve başlamayan hakkını kaybederler.

IV- BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:

- Nüfus Kimlik Fotokopisi

- Özgeçmiş

- Mezuniyet belgesinin aslı veya Onaylı sureti (Ancak istenilen belgenin aslının getirilmesi halinde belgenin fotokopisi aslına uygunluğu kontrol edildikten sonra kurumumuzca tasdik edilecek ve belgenin aslı sahibine iade edilecektir.)

- Erkek adaylar için Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge.

- Kamu İç Denetçi Sertifikası aslı veya onaylı sureti (Ancak istenilen belgenin aslının getirilmesi halinde belgenin fotokopisi aslına uygunluğu kontrol edildikten sonra kurumumuzca tasdik edilecek ve belgenin aslı sahibine iade edilecektir.)

- Hizmet belgesi

- 2 adet Fotoğraf

10359/1-1

- Adli Sicil Belgesi (En geç 1 (bir) aylık)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.