Sınav Kaygısını bu eğitim ile yenebilirsiniz

Sınav Kaygısını bu eğitim ile yenebilirsiniz

NLP Lideri Mustafa KILINÇ Kariyer Vadisi Uzaktan Eğitim Merkezi bünyesinde Sınav Kaygısını yenme eğitimlerine başladı.

Sınav Kaygısını yenme eğitimi hem ebeveynler için hem de yetişkinler için programlandı. Eğitim NLP Lideri Mustafa KILINÇ tarafondan veriliyor. 

Sınav öncesinde öğrenilen bilginin, sınav sırasında etkili bir biçimde kullanılmasına engel olan ve başarının düşmesine yol açan, yoğun kaygı, endişe ve korku duygularının bir arada yaşanması durumu olarak tanımı yapılan Sınav Kaygısını Kariyer Vadisi Uzaktan Eğitim Merkezi bünyesinde yapılan 11 modüllük eğitim programı ile yenebilirsiniz.

Eğitimi Kim Veriyor?
Sınav Kaygısını yenme eğitim programı NLP lideri Mustafa KILINÇ yönetiminde yapılmaktadır. Merkezi ABD'de bulunan Dünya NLP Master Trainerleri arasında yer alan Mustafa KILINÇ, Türkiye'nn ilk NLP Master Traineri ünvanına sahiptir. Bugüne kadar binlerce danışanını başarı zirvesine taşıyan Kılınç'ın yayınşanmış 8 eseri bulunmaktadır. Bunlar; İçimizdeki Gerçek, Kadınlar ne ister? Erkekler ne verir? Hayatınızı Kazanın, Etkin Liderlik, Kişileri Yönlendiren 19 Davranış Kalıbı, Mucize, Etkin Koçluk, NLP ile Başarının İç Oyunu, 

Sınav Kaygısı ve sınav heyecanından kurtulabilirsiniz
Sınav Kaygısı ve Heyecanıunı yenme eğitim programı; Etkin beyin kullanım kılavuzuna sahip olmak, bilinçaltınızın gücüyle tanışmak, sınavlara yüklediğiniz “heyecan, kaygı, korku, odaklanma, bıkkınlık, zorundalık vb. gibi sorunlarınızı tersine çevirmek, temsil sistemlerinize göre nasıl öğrendiğinizi , ders çalışma odanızın gizemini, hedef belirleme ve beyninizi ikna etmenin sırlarını, sihirli kelime ve soruların gücüyle başarınızın önündeki sorunlara NLP Duyusal Algı Programlama teknik bütünlüğüyle çözüm sunmaktadır.  Not: Düşünce, Duygu ve Davranışlarınızın Nasıl’larının uygulamalı olarak sunulduğu program, tıbbi tavsiye, teşhis ve tedavi önermez ve uygulamaz.

Eğitim almak için 0312 911 3232 nolu telefonu arayabilir ya da www.kariyervadisi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

Kaynak: idealhahaber.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.