Sınav ücretleri masada

Sınav ücretleri masada

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, kapıyı bekleyenin 150, görevi yapanın 45 TL alma çarpıklığına son verilmesini istedi.

Kamu Görevlileri Heyetine başkanlık eden Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Milli Eğitim Bakanlığının 2006 yılındaki Milli Eğitim Bakanlığı düzenlemesi yerine 2012 yılındaki Bakanlar Kurulu Kararı kapsamında sınav ücretleri ödenmesinin mağduriyeti gidereceğini söyledi.

Bu talebin daha önceki toplu sözleşeme görüşmelerinde de tartışıldığını söyleyen Kamu İşveren Heyeti Başkanı Faruk Çelik, sorunun detayı hakkında Yetkili Sendika Eğitim Bir-Sen heyetinden bilgi aldı.

EĞİTİM-BİR-SEN’İN TEKLİFİ ŞÖYLE:

01.12.2006 tarihli ve 2006/11350 sayılı Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Bakanlar Kurulu Kararının 12 nci maddesinin beşinci fıkrasında sayılan sınavlarda görev alanlara, ek ders ücreti yerine 18.01.2012 tarihli ve 2012/2723 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Sınav Ücretlerine İlişkin Usul ve Esaslara göre sınav görev ücreti ödenir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.