Son çığlığı sosyal medyada yankılandı! 'Ölmek istemiyorum'

Son çığlığı sosyal medyada yankılandı! 'Ölmek istemiyorum'

İstanbul'da, boşanma davası açtığı eşinden şiddet gören, 18 defa polise şikayette bulunmasına rağmen tehditler devam edince çocuğuyla birlikte sığınma evlerinde kalan Sena Arslan (24), sosyal medyadan yardım çağrısında bulundu.

Sosyal medyadaki yardım çığlığını ile ilgili olarak konuşan Sena Arslan, "Evlenmeden önce uyuşturucu kullanıyordu. Evliliğim bozulmasın diye yıllarca şiddetlerine dayandım. Bir defasında ellerimi bağladı. Yüzümü yumrukladı. Ağzıma yastıkla bastırdı. Çığlıklarımı komşular duydu. Bir dönem sürekli sen beni aldatıyorsun diyordu, ardından dövüyordu. Artık dayanamadığım için annemin yanına geldim. Bu sefer de ailemi ölümle tehdit etti. Korktum, sığınma evine yerleştim. Çocuğumla 5 aya yakın orada kaldım" diye konuştu.

Arslan, "Darp ve ölüm tehditlerinden dolayı polise 18 kez şikayette bulundum. Bir şey olmadı. Boşanma davası açtım, bir yıldır hiç duruşma görülmedi. Çocuğumla birlikte hapis hayatı yaşadım, ölmemek için. Eşim ise evde duruyor, rahatça dışarıda geziyordu. Yetkililerden yardım istiyorum. Ölmek istemiyorum. Eşimi ya tutuklayın ya da tedavi ettirin" dedi. (Hürriyet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.