Son Dakika! MEB İlk Defa Yönetici Görevlendirme Başvuru Süresi Uzatıldı!

Son Dakika! MEB İlk Defa Yönetici Görevlendirme Başvuru Süresi Uzatıldı!

2021 Yılı Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme Takviminde; sözlü sınav duyurusunun yapılması ve başvurularının alınması işlemlerinin 24 Haziran – 30 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacağı belirtilmişti.

Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme Başvurusunun Uzatılması

Bilindiği gibi Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme ve Görevlendirme Yönetmeliği gereği yayımlanan 2021 Yılı Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme Takviminde; sözlü sınav duyurusunun yapılması ve başvurularının alınması işlemlerinin 24 Haziran – 30 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacağı belirtilmişti.

Gelen talepler üzerine başvuruların alınması işlemleri 02 Temmuz 2021 Cuma günü saat:23.59’a kadar uzatılmıştır.

Diğer taraftan söz konusu takvimde; İl Değerlendirme Komisyonu tarafından müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı olarak ilk defa görevlendirileceklerin değerlendirilmesi işlemlerinin 01-09 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacağı belirtilmişti.

Bu çerçevede başvuruların uzatıldığı 01-02 Temmuz 2021 tarihleri arasında da İl Millî Eğitim Müdürlüklerince başvuruları alınan yönetici adaylarının İl Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirme işlemleri yapılmaya devam edilecektir.

Personel Genel Müdürlüğü

Merkez Atama Daire Başkanlığı

Turkiyeegitim.com özel haber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.