Sözleşmeli öğretmenler:  #ZiyaSelçukADALETbekliyoruz

Sözleşmeli öğretmenler: #ZiyaSelçukADALETbekliyoruz

Sözleşmeli öğretmenler #ZiyaSelçukADALETbekliyoruz diyerek bir talebi dile getirirken aynı zamanda bir hakkın teslimi için de çağrıda bulunuyorlar.

Sözleşmeli öğretmenler #ZiyaSelçukADALETbekliyoruz diyerek bir talebi dile getirirken aynı zamanda bir hakkın teslimi için de çağrıda bulunuyorlar.

GENEL BAŞKANLARDAN TAM DESTEK!

Sosyal medyadan başlatılan kampanyaya, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan tam destek verdi. 

İşte o açıklamalar:

Ali Yalçın  @_aliyalcin_: Sözleşmeli öğretmen arkadaşlarımız #ZiyaSelçukADALETbekliyoruz diyerek bir talebi dile getirirken aynı zamanda bir hakkın teslimi için de çağrıda bulunuyorlar. 3+1 düzenlemesi bir an önce çıksın derken aslında aile bütünlüğü acele sağlansın demek istedik. Eş Tayini Hemen Şimdi!

Talip Geylan @TalipGeylan06 : Aileleri parçalanmış sözleşmeli meslektaşlarımız #ZiyaSelçukADALETbekliyoruz diye haykırıyorlar. Bu haklı feryada daha ne kadar kayıtsız kalacağız? @tcmeb  @ziyaselcuk @hmzaydg  @safran1958

Konu hakkında sosyal medyadan dile getirilen eğitimcilerin talepleri:

#ZiyaSelçukADALETbekliyoruz eşimizle çocuğumuzla yasamak lüks mü? Aile birligi herkesin hakkı!! Çocuklarımız perişan oldu elinizi vicdanınıza koyun!! @ziyaselcuk

4+2 den 3+1 düzenlemesi Anlaşılan o ki Hiç bir sorunu çözmüyor. İş barışı sağlanamıyor. Ayrım bitmiyor. Aileler parçalanmaya devam ediyor. Sözleşmeli öğretmenlerin Aile birliği Içın bir kılavuz yeter.

#ZiyaSelçukADALETbekliyoruz Biz sizi seviyoruz Sizde Bizim çocukları sevin.

#ZiyaSelçukADALETbekliyoruz Bakan değil gören hocamız bizi görmüyormusunuz ?

#ZiyaSelçukADALETbekliyoruz sözleşmeli öğretmenlik 2016 yılında doğu ve güneydoğu bölgelerinde öğretmen tutulmadığı için getirilmedi mi sayın müdürüm @hmzaydg madem doğu doldu 3 yılını dolduran öğretmenler neden ailelerine kavuşamıyor? lütfen bize yardim edin

#ZiyaSelçukADALETbekliyoruz Koşulsuz şartsız eş durumu istiyoruz!!

#ZiyaSelçukADALETbekliyoruz Türk Eğitim Sen, kadro isteyen, aile birliği isteyen tüm sözleşmeli öğretmenlerimizin yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir.

Öğretmenlik mesleğimi de ailemi de çok sevıyorum ve inanıyorum ikisi aynı yerde olabilir #ZiyaSelçukADALETbekliyoruz

Ekim 2016 dan beri ailelerimizden uzakta çalışıyoruz. Artık eşlerimize ve çocuklarımıza kavuşmak istyoruz

Derdimiz adalet, derdimiz AİLEMİZ! 3 yıldır eşimizden çocuklarımızdan uzak bayrağımızı dalgalandırıyoruz. ÜÇ YIL oldu artık YETMEZ Mİ? Verilen sözler nerede, adalet nerede?

turkiyeegitim.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.