Şube Başkanından Skandal Paylaşım! Eğitimciye Yakışmayacak Üslup!

Şube Başkanından Skandal Paylaşım! Eğitimciye Yakışmayacak Üslup!

Karabük'te ki sivil toplum kuruluşlarının kadın örgütlenmeleri Diyarbakır'da çocukları için mücadele veren annelere destek olmak amacıyla bir basın açıklaması yaptılar.

Terör örgütü PKK tarafından çocukları dağa kaçırılan ve HDP’nin Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan annelere Karabük Sivil Toplum Kuruluşları ve Kadın Temsilcilerinden yapılacak destek öncesi destek mesajı atan Karabük Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilisine Türk Eğitim-Sen Karabük Şube Başkanı Ahmet Turgut Kurtoğlu’nun hakaret ve küfür içeren paylaşımları tepki topladı.

Karabük'te ki sivil toplum kuruluşlarının kadın örgütlenmeleri Diyarbakır'da çocukları için mücadele veren annelere destek olmak amacıyla bir basın açıklaması yaptılar. Bir şehit yakınının ortak metni okuduğu programa sivil toplum kuruluşları, esnaf örgütleri, kadın dernekleri, memur temsilcileri ve şehit yakınları katıldı.

Türk Eğitim-Sen Karabük Şube Başkanı Ahmet Turgut Kurtoğlu Karabük sivil toplum kuruluşları, kadın temsilcileri ve şehit annelerinin de katıldığı programın bir sendika adına düzenlendiğini zannederek, “Karabük’te Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yetkili bir idareci bir sendikanın eylemi için okul müdürlerine talimat veriyor. Aklınca tabi. Ulan gava…ın önde gideni, aklını almak boynumun borcu olsun çıktığın del… boğumlarını sana saydırmazsam namerdim” şeklinde çirkin ve ağıza alınmayacak sözlerle  dolu mesajı yayımlaması Karabük’te ve eğitim camiasında infiale neden oldu. Son derece masum bir basın açıklamasını duyurdu diye MEB yöneticileri hakkında sosyal medyadan galiz küfürler paylaşması ‘bu nasıl eğitimci’ yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Konuyla ilgili paylaşımın bir süre sonra silinip aynı kişinin daha sonra “Biz bütün teşkilatlarımızla başladıkları günden beri bu insanların yanındaydık, sonuna kadarda yanlarında olmaya devam edeceğiz.” şeklinde mesaj paylaşması ise garip bir tezat örneği oluşturdu. Galiz küfürlerle ve tehdit içerikli mesajın ardından Karabük MEM’den bir dava açılıp açılmayacağı da merak konusu.

paylasim_foto.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.