Talip Geylan: En Düşük Memur Maaşı 22 bin TL’dir, Aksi Düşünülemez!

Talip Geylan: En Düşük Memur Maaşı 22 bin TL’dir, Aksi Düşünülemez!

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, son zamanlara kamuoyunda gündeme gelen Temmuz maaş artışları üzerinden yapılan tartışmaları gereksiz bulduğunu söyleyerek, “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Temmuzda en düşük memur ücreti net 22.000

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, son zamanlara kamuoyunda gündeme gelen Temmuz maaş artışları üzerinden yapılan tartışmaları gereksiz bulduğunu söyleyerek, “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Temmuzda en düşük memur ücreti net 22.000 TL olacak” sözü yeni bir tartışmaya mahal veremez!” dedi.

Genel Başkan açıklamasında şunları söyledi:

“TÜİK’in açıkladığı Mayıs ayı enflasyonunun % 0,04 artış göstermesi üzerine, Temmuz maaş artışları üzerinden yapılan tartışmaları gereksiz buluyorum. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Temmuzda en düşük memur ücreti net 22.000 TL olacak” sözü yeni bir tartışmaya mahal veremez! En düşük memur maaşını 22 bin TL’ye çıkaracak oransal artış, tüm maaş kademelerine aynı şekilde yansıtılarak, Temmuz artışları belirlenmelidir. Aksi bir tasarruf, Devletin sözünü ayağa düşürmektir ki, buna da kimsenin hakkı yoktur!” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.