Talip Geylan'dan MEB Daire Başkanı'nın Görevden Alınmasına Tepki!

Talip Geylan'dan MEB Daire Başkanı'nın Görevden Alınmasına Tepki!

Milli Eğitim Bakanlığı’nın pandemi sürecinde EBA üzerinden yapılan uzaktan eğitim çalışmalarını başarılı bir şekilde yürüten Destek Hizmetleri Daire Başkanı Ayhan Korkmaz’ın görevden alınarak İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü emrine öğretmen olarak...

Milli Eğitim Bakanlığı’nın pandemi sürecinde EBA üzerinden yapılan uzaktan eğitim çalışmalarını başarılı bir şekilde yürüten Destek Hizmetleri Daire Başkanı Ayhan Korkmaz’ın görevden alınarak İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü emrine öğretmen olarak atanması büyük şaşkınlık yarattı.

Ayhan Korkmaz sosyal medya hesabı Twitter’dan yayımladığı açıklamada şu ifadeleri kullandı

09/09/2021 tarihi itibarıyla İstanbul iline öğretmen olarak atandım. Daire başkanı olarak görev yaptığım 15 aylık sürede tüm yorgunluklarına rağmen güler yüzlerini hiç esirgemeden benimle birlikte emek harcayan tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim.

101-113.jpg102-091.jpg

Talip Geylan: ÖĞRETMEN Ayhan Korkmaz, Türkiye sevdalısıdır!

Görenden alınma sonrasında sosyal medyadan açıklamalarda bulunan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, şu açıklamalarda bulundu:

1) Ayhan Korkmaz’ı; mesleğine aşık bir öğretmen,liyakat sahibi bir yönetici ve tek derdi memleket olan bir vatansever olarak bilirim. 2014’te günahkar mülakat çetelerinin ahlaksızlıklarıyla hakkı gasp edildiğinde dahi devletine olan inancını kaybetmedi. +

2) 2019’da, “Bir şeyler değişiyor” ümit ve sevinciyle ÖĞRETMEN olarak devlet memurluğuna döndüğündeki heyecanına şahidim. Son iki yıldır ortaya koyduğu gayret ve ürettiği hizmetlerle de eğitim kamuoyunun haklı takdirine mazhar oldu.

3)Türkiye sevdalıları; Sadece devlete sadakat gösterir, yalnız milletin selameti ve devletin bekası için kaygı duyarlar, kederleri de sevinçleri de memleket namınadır, şahsi hesap peşinde değillerdir, hesap yapanlara da itibar etmezler.. ÖĞRETMEN Ayhan Korkmaz, Türkiye sevdalısıdır!

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.