TEOG Sınav Görevi Ücreti ne kadar? TEOG Sınavı Görev Yerleri Belli Oldu - Öğretmenler Sınavda Nelere Dikkat Edecekler?

TEOG Sınav Görevi Ücreti ne kadar? TEOG Sınavı Görev Yerleri Belli Oldu - Öğretmenler Sınavda Nelere Dikkat Edecekler?

25-26 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan TEOG 1.Dönem Ortak sınavlarında Teog Sınav Görevi Ücreti, Görev Yerlerinin Belli Olması ve Sınavda Öğretmenlerin Dikkat Etmesi Gerekenler!

Teog Sınav Görevi Ücreti ne kadar? TEOG SINAVI Görev Yerlerinin Belli Olması ve Sınavda Öğretmenlerin Dikkat Etmesi Gerekenler! 25-26 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan TEOG 1.Dönem Ortak sınavlarında Teog Sınav Görevi Ücreti, Görev Yerlerinin Belli Olması ve Sınavda Öğretmenlerin Dikkat Etmesi Gerekenler!  

1) Teog Sınav Görevi Ücreti Teog sınavında görevli Öğretmenler 5 saat ek ders ücreti alacak. Normalde aldığı ek dersi de alacak. Ek ders saat ücreti 9.77 tldir. 1 gün sınav görevi olan Öğretmenler 5x9.77= 48.85 tl 2 gün sınav görevi olan Öğretmenler 10x9.77= 97.70 tl Ama bu ücretler kesintilerle 1 gün sınav görevi olanlar için 46.15 tl'ye düşüyor. 2 gün sınav görevi olanlar için ise 92.30 tl oluyor.

2) Sınav Görev Yerleri Belli Oldu! 25-26 Kasım tarihlerinde yapılacak TEOG'da görevlendirmeler belli oldu. Görev yerinizi Mebbis'den ''Sınav Görevlisi İşlemleri- Sınav Görevlerim'' tıklayarak öğrenebilirsiniz.

3) Salon Görevlilerinin Dikkat Etmesi Gerekenler! Salonda gazete, kitap vs. okumaz. Sınav süresince konuşmaz. Sınav süresince salon terk etmez. Çay, kahve vs. içmez. Öğrencinin başında uzun süre beklemez. Öğrencilerle sınav başladıktan sonra konuşmaz ve sorular hakkında yorum yapmaz. Gürültü çıkaran topuklu ayakkabılarla sınava gelmez. Öğrencilere ait sınav evrakını dikkat çekici bir şekilde incelemez.

Ayrıca Öğretmenler sınav görevine telefonla gidemeyecekler. Bu sene sınava telefonla gitmek yasaklandı! 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum