TEOG'da Hangi Öğretmenler Görev Alacak? Ne Kadar Ücret Alınacak?

TEOG'da Hangi Öğretmenler Görev Alacak? Ne Kadar Ücret Alınacak?

23-24 Kasım Tarihlerinde Yapılacak Olan Teog'da Hangi Öğretmenler Görev Alacak? Ne Kadar Ücret Alınacak?

3-24 Kasım 2016 Tarihlerinde Yapılacak Olan Teog'da Hangi Öğretmenler Görev Alacak? Ne Kadar Ücret Alınacak? İşte Detaylar...

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Ortak Sınavları (TEOG) 23-24 Kasım 2016 tarihlerinde yapılacak. Bu sınavlarda, tüm ortaokul öğretmenleri görev alacak. Ortaokul öğretmenlerinin yanı sıra, aynı binada veya bahçede olan ilkokulların öğretmenleri de Teog'da görevli olacak. Fakat müstakil ilkokul olarak eğitime devam eden ilkokullarda görev yapan öğretmenler görevli olmayacak ve 23-24 Kasım tarihlerinde o okullarda eğitim-öğretim devam edecek.

Teog'da görevli olarak öğretmenlerin görevleri MEBBİS sınav işlemleri modülü üzerinden yapıldı. Görevli olarak öğretmenlerin MEBBİS ekranına aşağıdaki şekilde görevleri tebliğ edildi.

Okul bazında görevlendirmeler ise daha sonra yapılacak. MEB genel olarak en yakın ortaokul binasında öğretmenleri görevlendiriyor.

Teog'da görev alan öğretmenler Çarşamba ve Perşembe günleri ders yapmayacaklar fakat ek ders ücretlerini alacaklar. Ayrıca Teog sınav görevi ücreti olarak 2 gün için toplam 10 saat ek ders ücreti alacaklar.

mebpersonel.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.