Terapist tavsiyesiyesine uydu kocasını okul müdürüyle bastı!

Terapist tavsiyesiyesine uydu kocasını okul müdürüyle bastı!

Kocasını okul müdürüyle bastı...

Evliliklerinde sorun yaşayan çift, terapistin "Evleri ayırın" sözünü dinledi. Eşinin evine giden kadın, kocasını aynı okulda çalıştığı müdireyle yakaladı. Çift boşandı. Milli Eğitim soruşturma başlattı. İşte terapistle başlayan aldatma davasıyla biten akılalmaz olaylar zinciri..

BEKİR COŞKUN

Mersin'de evliliklerinde sorun yaşayan öğretmen çift, gittikleri aile terapistinin 'evleri ayırın' demesi üzerine farklı evlerde yaşamaya başladı. Öğretmen kadın, geçen ay kızıyla ilgili sorunları konuşmak için eşinin yaşadığı eve gittiğinde, eşi ve aynı okulda görevli okul müdüresini birlikte yakaladı.

OKUL MÜDÜRÜYLE BASTI!

Hayatının şokunu yaşayan kadın, okul müdürü kadından şikâyetçi oldu; eşine karşı da zina suçlamasıyla davası açtı. Milli Eğitim Müdürlüğü idari soruşturma başlattı.

TERAPİST AYRI YAŞAMALARINI ÖNERMİŞTİ!

Toroslar ilçesinde bir ilkokulda öğretmenlik yapan Leyla A.(39) aynı okulda öğretmen olan eşi Abdulgani A. (39) ile evliliğinde sorunlar yaşayınca çift aile terapistine gitti. 9 ve 11 yaşındaki iki çocukları olan çift, terapistin de önerisi ile bir süre ayrı evlerde yaşamaya karar verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.