TES Ankara 3 No'lu Şube İstişare Toplantısı Yapıldı

TES Ankara 3 No'lu Şube İstişare Toplantısı Yapıldı

Ankara 3 No’lu Şube Başkanlığı 5 Mart 2016 Cumartesi günü Şube Yönetim, Denetleme, Disiplin Kurulu üyelerinin yanı sıra bağlı ilçe temsilcilikleri yönetim kurulu ve Kadın Komisyonu üyelerinin katılımıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Ankara 3 No’lu Şube Başkanlığı 5 Mart 2016 Cumartesi günü Şube Yönetim, Denetleme, Disiplin Kurulu üyelerinin yanı sıra bağlı ilçe temsilcilikleri yönetim kurulu ve Kadın Komisyonu üyelerinin katılımıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Ayrıca ilçelerin İLKSAN delege adayları da toplantıda hazır bulundular.

Toplantıya, İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer YILMAZ’ın yanı sıra Merkez Yönetim Kurulu üyelerinden Genel Mali Sekreter Seyit Ali KAPLAN ile  Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Talip GEYLAN da iştirak etiler.

Şube Başkanı Ertekin ENGİN’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantının ilk bölümünde ilk olarak Tuncer Yılmaz söz alarak İLKSAN’ın çalışmaları ve 9 Nisan’da yapılacak İLKSAN ilçe delege seçimleri hakkında bilgiler verdi. Daha sonra Genel Merkez yöneticileri, sendikal gelişmeler ve ülke ve eğitimin gündemindeki gelişmeler hakkında katılımcıları bilgilendirdiler.

Toplantının ikinci bölümünde de ilçe temsilcileri ve Kadın Komisyonu üyeleriyle önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.