Tüketiciyi Koruma ve Dayanışma Birliği Derneği'nden Romanya’ya çalışma ziyareti

Tüketiciyi Koruma ve Dayanışma Birliği Derneği'nden Romanya’ya çalışma ziyareti

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, Tüketiciyi Koruma ve Dayanışma Birliği Derneği (TUKO-BİR) tarafından yürütülen ‘Tüketicinin Korunması için Sivil Toplum Kuruluşlarının Kapasitesinin Artırılması’ projesi bünyesinde 7-9 Şubat 2022 tarihleri...

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, Tüketiciyi Koruma ve Dayanışma Birliği Derneği (TUKO-BİR) tarafından yürütülen ‘Tüketicinin Korunması için Sivil Toplum Kuruluşlarının Kapasitesinin Artırılması’ projesi bünyesinde 7-9 Şubat 2022 tarihleri arasında Romanya’ya çalışma ziyareti düzenlendi.

Proje Koordinatörü Prof. Dr. M. Hamil Nazik, TUKO-BİR üyelerinden Prof. Dr. Gürcü Koç ve Funda Özbakır, T.C. Ticaret Bakanlığı Daire Başkanı Halil İpek ile Romanya’nın Bükreş şehrine gerçekleştirilen çalışma ziyaretinde, proje ortağı olan InfoCons Asociație pentru Protecția Consumatorilor, The National Authority for Consumer Protection ve European Consumer Centre in Romania merkezlerine; Tüketici sorunlarını konuşmak, iyi uygulamaları paylaşmak ve tüketicilerin yaşadıkları problemlere çözüm yolu geliştirmek adına ziyaretler gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.