Türk Eğitim-Sen'den Deprem Bölgesine Eğitim Yardımı Kampanyası

Türk Eğitim-Sen'den Deprem Bölgesine Eğitim Yardımı Kampanyası

Türk Eğitim-Sen Merkez Kadın Komisyonu Koordinatörümüz Serap Gül’ün önderliğinde Deprem Bölgesine Eğitim Yardımı kampanyası düzenlendi.

Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl 6 Şubat depremlerinde ülkemiz milletçe büyük acılar yaşadı. On binlerce vatan evladını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadık. Bu süreçte milletçe tek yürek olarak yaralarımızın sarılması için gayret ortaya koyduk. Depremin olduğu andan itibaren Türkiye Kamu-Sen bir yandan deprem bölgesine yapılan yardımlar ve dağıtımı konusunda koordinasyon ve faaliyetleri yürütürken, diğer yandan da bölge halkı ve yetkililerle bir araya gelerek yaraların sarılması için çaba gösterdi. Konfederasyonumuz mevcut tüm imkânlarımızı depremzedeler için seferber etti.

Sendikamız depremin üzerinden geçen bir yılda üzerine düşen sorumluluğu eksiksiz yerine getirmekte, depremzedelerimize her konuda destek olarak, onların bu zor günlerinde yanlarında yer almaya devam etmektedir. Bu noktada Merkez Kadın Komisyonu Koordinatörlüğünde düzenlenen Eğitim Yardımı kampanyası kapsamında Türk Eğitim-Sen olarak deprem bölgesinde bulunan şubelerimizin şube başkanları ile koordineli bir şekilde hareket ederek; deprem bölgesindeki okullarımıza kırtasiye, kitap, sıvı sabun, kolonya, ıslak mendil, hijyen malzemeleri dağıttık.

Düzenlediğimiz kampanyamıza destek veren Düzce, Karaman, Nevşehir, Aydın, Kastamonu, Ordu, Bursa 3, Van, Kocaeli 1, Giresun, Ankara 6, İstanbul 5, Balıkesir 1, Sivas, Rize, Kayseri 1, Afyon, Niğde, Balıkesir 2, Konya 2, Aksaray, Konya 3, Kütahya, Adana 3, Samsun, Kırşehir, Yalova şubelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.

Desteklerini esirgemeyen ve kampanyaya gönül veren herkese teşekkürlerini sunan Gül, “Asrın felaketinin üzerinden bir yıl geçti. Allah böylesi afetlerden ülkemizi esirgesin. Depremin ilk anından itibaren, Türk Eğitim-Sen olarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğu Devlet yetkililerimizle koordineli olarak yerine getirmeye çalıştık bundan sonra da devam edeceğiz. Bizlere kampanyamızın düzenlenmesinde her türlü desteği veren Genel Başkanımız Talip Geylan’a da teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu vesile ile depremde yitirdiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Tedavileri hala devam etmekte olan yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.