Türk Eğitim-Sen'den Üst Düzey Açıklama: Yusuf Tekin’in ilk sınavı Proje Okullarına görevlendirmeler olacak!

Türk Eğitim-Sen'den Üst Düzey Açıklama: Yusuf Tekin’in ilk sınavı Proje Okullarına görevlendirmeler olacak!

Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Dolgun: Milli Eğitim Bakanı Sn. Yusuf Tekin’in ilk sınavı Proje Okullarına öğretmen ve idareci görevlendirmelerinde olacak.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Dolgun, proje okullarına yapılacak olan öğretmen ve yönetici görevlendirmelerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Dolgun'un yapmış olduğu açıklamalar şöyle:

1] İLK SINAV.. Milli Eğitim Bakanı Sn. Yusuf Tekin’in ilk sınavı Proje Okullarına öğretmen ve idareci görevlendirmelerinde olacak. Proje okullarına öğretmen ve idareci müracaatları 16-19 Haziranda yapılacak, sonuçlar 12 Temmuzda açıklanacaktır.

2] Türk Eğitim-Sen olarak sınavla öğrenci alan, başarılı öğrencilerimizin tercih ettiği proje okullarına, öğretmen ve idarecilerin de sınavla alınmasının gerektiğini belirtmek istiyoruz.

3] Bakanlığımız proje okullarına öğretmenlerimizi seçerken yazılı sınavla başarılı olanlar arasından görevlendirme yapsa, adaleti sağlasa, öğretmenlerimizin bakanlığımıza güveni artsa kötü mü olur?

4] Bakanlığımız proje okullarına öğretmenlerimizi seçerken yazılı sınavla başarılı olanlar arasından görevlendirme yapsa, adaleti sağlasa, öğretmenlerimizin bakanlığımıza güveni artsa kötü mü olur? Bence olmaz, çokta güzel olur..

5] İlk düğme yanlış iliklenmemeli. Yoksa hem düzen tutmaz hem bundan sonraki yapılacak icraatların bir güvenilirliği kalmaz. Madem Proje okullarına, öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz elektronik ortamda müracaat edecek, personel genel müdürlüğü, atamaları gerçekleştirecek

6] O zaman liyakatli, hak eden, derdi memleketin eğitim kalitesini yükseltmek olan, öğretmenleri ve idarecileri ,ayrım yapmadan seçin ve görevlendirmelerini yapın ki, sizleri 1 milyon eğitim ordusu alkışlasın.

7] Türk Yüzyılında en önemli görev Milli Eğitim Bakanlığı ve eğitim çalışanlarına düşmektedir. Tekraren altını çizerek ifade etmek istiyorum, İLK SINAV önemlidir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum