TÜRKAV Başkanı Korkmaz’dan Memur-Sen’e sert eleştiri

TÜRKAV Başkanı Korkmaz’dan Memur-Sen’e sert eleştiri

TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz; “Memur-Sen Türkiye’nin Çete mantığı ile hareket eden Silikonlu Sendikasıdır. Devlet içindeki liyakatsizlik ve yozlaşma Memur-Sen referanslarından ve mantığından kaynaklanmaktadır.” dedi.

Geçtiğimiz gün TÜRKAV Aydın Şubesini ziyaret eden TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz burada yaptığı konuşmada “Türkiye yandaş sendikacılığı mumla arayan bir sendika çetesiyle karşı karşıyadır. Memur-Sen artık kamu personeli üzerinde baskı kurma aracı haline gelmiştir. Memur-Sen’in sebep olduğu devlet işleyişindeki dejenerasyon çok büyük zararlar veriyor. Liyakatsiz atamaların ve beceriksiz idareciliğin ortaya çıkardığı sorunları devletimiz ve Türk milleti ödüyor. Türk Devletini küçük düşüren bu çeteci sendika anlayışı durdurulmalıdır. Sendikacılık kutsal bir mücadeledir. Fakat Memur-Sen kul hakkı yemektedir. Bunu kabul edemeyiz, etmiyoruz” dedi.

SİLİKONLU SENDİKA
Konuşmasını 15 Temmuz’u hatırlatarak sürdüren Korkmaz, Memur-Sen için, “Sadece iktidara yakınlıklarıyla şişirilmiş ve adeta silikonla doldurulmuş” ifadelerini kullandı. Memur-Sen’in uygulamalarına da dikkat çeken TURKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz; “Memur Sen’in liyakatsiz ve basiretsiz personel atama referansları 15 Temmuz’dan arta kalan “Kripto FETÖ”cülere Türk Devleti içinde yer açıyor. Bu tavır yeni 15 Temmuz’lar hazırlayacak bir tavırdır. Memur-Sen’in yaptığı liyakatsiz atamalar devlet mekanizmasının çözülmez sorunlar ile baş başa bırakmaktadır.” Diyerek yetkilileri uyardı.

YENİ BAKANLARA MEMUR SEN’E DİKKAT
Yeni sistemin ilk bakanlarına da seslenen Korkmaz; “Buradan Türk milletine umut olmuş yeni devlet sistemimizin bakan ve yöneticilerine sesleniyoruz; temeli on binlerce yıla dayanan Türk Devlet sisteminin önceliği liyakattir. Adalettir. Geçmişi kirli ve kötü sayfalarla dolu olan “Silikonlu Çete Sendikasının” referanslarına itibar etmemelidirler. Tam olarak çözümlenmeyen Kripto FETÖ’cülerin devlet içindeki varlığı bilinmekteyken Memur-Sen’in referanslarına dikkat edilmelidir! TÜRKAV olarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemde başarılı olmak zorunda olan yeni bakanlarımızdan bu çetecilerin tartışmalı referanslarına karşı dikkatli davranmalarını bekliyoruz. Personellerin görevde yükselme şartları içinde yandaş sendika referansı yerine “Liyakat-Adalet ve Sorumluluk” üçlüsünün esas alınması gerektiğini öneriyoruz. Devlet içinde yandaş referansın bittiği liyakatin esas alındığı bir anlayışın geleceğimizi şekillendireceğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Birkaç nesli kaybettik, yeni nesilleri kaybetme lüksümüzün ve zamanımızın olmadığını hatırlatmak istiyoruz. İfadelerini kullandı.

MEMURLAR RAHATSIZ
Sadece kendilerinin değil kamudaki tüm personelin MemurSen’in baskılarından rahatsız olduğunu da sözlerine ekleyen Korkmaz, son olarak; “Memur Sen’in “Silikonlu Çete” tavrı sadece bizim üyelerimizi değil, tüm kamu personelini huzursuz etmektedir. Yandaşlığa bağlı tayin ve atamalar yanında hukuksuzluk ve mobing uygulamalarıyla kendisinden olmayan devlet memurlarına saldıran Memur-Sen, sendikacılıktan başka her türlü zorbalığı yapmaktadır. İşine liyakat, sadakat ve yüksek özveriyle bağlı olan birçok devlet memuru bu durumdan şikâyetçidir. Bu durum düzeltilmelidir” dedi.

Kaynak: http://www.gundemebakis.com/guncel/turkav-baskani-korkmazdan-memur-sene-sert-elestiri-h15186.html

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.