Türkiye Kamu-Sen “Umre” Kafilesi Yola Çıktı

Türkiye Kamu-Sen “Umre” Kafilesi Yola Çıktı

Türkiye Kamu-Sen Kadın Komisyonu Başkanlığı ve konfederasyonumuza bağlı Türk Diyanet Vakıf-Sen’in öncülüğünde organize edilen “UMRE” programı çerçevesinde ilk kafile bu sabah saatlerinde Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi önünden dualarla kutsal topraklara uğ

Türkiye Kamu-Sen Kadın Komisyonu Başkanlığı ve konfederasyonumuza bağlı Türk Diyanet Vakıf-Sen’in öncülüğünde organize edilen “UMRE” programı çerçevesinde ilk kafile bu sabah saatlerinde Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi önünden dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Umre Programına katılan Bayanlar Genel Merkez binamız önünde sabah saat 05:00’de toplandı. Genel merkezimizin mescidinde kılınan sabah namazının ardından yapılan dualarla Umre yolcularımız kutsal topraklara uğurlandı.

KONCUK: CENAB-I ALLAH TÜM MÜSLÜMANLARA KUTSAL TOPRAKLARA GİDEBİLMEYİ NASİP ETSİN

Duygusal anların yaşandığı uğurlama töreninde konuşan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, “Kadın Komisyonumuz ve Türk Diyanet Vakıf-Sen’in öncülüğünde gerçekleştirilen UMRE programına uğurladığımız tüm kardeşlerimize hayırlı yolculuklar diliyorum. Cenab-ı Allah dileyen ve isteyen herkese kutsal topraklara gitmeyi ve görevlerini yerine getirebilmeyi nasip etsin.

Türkiye Kamu-Sen üyelerine yönelik uygun ve ekonomik olarak hazırlanan Hac ve Umre organizasyonun da ilk kafilemizi bugün yolcu ederken, bundan sonrasında da bir çok kafilemizi hayırlısıyla kutsal topraklara ulaştırabilmeyi arzuluyoruz.

Tüm Müslüman kardeşlerimizin mutlaka gitmek istediği, gidince tekrar görmek istediği dünyanın tek yeri hem Kabe, hem de Mescidi Nebevidir. Bugün Umre ziyaretine için yola çıkan tüm yolcularımıza yüce Allah Hac vazifesini de yapabilmeyi nasip etsin.

Umre vazifesinden döndükten sonra oranın sizlere kattığı tüm güzellikler her daim yanınızda olsun. Bizler için, milletimiz için ve ülkemiz için dualar edin. Kutsal topraklarımıza, Peygamber Efendimize bizlerden sonsuz selamlar götürün.

Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in Hz. Peygamberimize tevdi edildiği o kutsal toprakların maneviyatını yaşamak ve dini vecibelerini yerine getirmek üzere yola çıkan bütün kardeşlerime kazasız, belasız yolculuklar diliyor, dualarının kabul olmasını temenni ediyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.