Türkiye Kamu-Sen'den Aşure Programı

Türkiye Kamu-Sen'den Aşure Programı

Muharrem ayının en güzel geleneklerinden Aşure günü Türkiye Kamu-Sen Kadın Komisyonlarımızın öncülüğünde Genel Merkezimizde yapılan etkinlikle kutlandı.

Muharrem ayının en güzel geleneklerinden Aşure günü Türkiye Kamu-Sen Kadın Komisyonlarımızın öncülüğünde Genel Merkezimizde yapılan etkinlikle kutlandı.

Genel Başkanımız İsmail Koncuk’un sendikal çalışmalar çerçevesinde Ankara dışında olması sebebiyle katılamadığı etkinliğe, sendikalarımızın Genel Başkanları, Genel Merkez Yöneticileri, Kadın Komisyonlarımız, Genel Başkanımız İsmail Koncuk’un eşi Hacer Koncuk, Şube Başkanlarımız ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aşure dağıtımı öncesi Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Hazım Zeki Sergi tarafından,  Kerbela’da şehit edilen Hz. Hüseyin ve 72 arkadaşı ve tüm şehitlerimiz için dualar edildi.

ÖNDER KAHVECİ: ALLAH MİLLETİMİZE VE İSLAM ALEMİNE ACILAR YAŞATMASIN

Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci aşure dağıtımı öncesinde yaptığı konuşmada; Kadın kollarımızın öncülüğünde düzenlenen Aşure gününde hep birlikteyiz. Bu faaliyeti yapan tüm arkadaşlarımıza emekleri ve katkıları için teşekkür ediyoruz.

Allah milletimizin ve İslam aleminin birlik ve bütünlüğünü bozmasın, Muharrem ayında yaşanan bu acıları bir daha yaşatmasın. Aşurenin, bu acı olaylara bakınca ne anlama geldiğini, İslam dünyasının ağız tadı içinde bir ve beraber olmasını işaret eden, anlatan bir gün olarak kutlanması son derece önemlidir.  Bu duygularla tekrar hepinize hoş geldiniz diyor saygılar sunuyorum” dedi.

Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’nin konuşmasının ardından, kazanlarda ki aşureler üyelerimize ve davetlilerimize dağıtıldı.

16-005.jpg15-015.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.