Türkiye Kamu-Sen'den İLKSAN'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Türkiye Kamu-Sen'den İLKSAN'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz günlerde olağan Genel Kurullarını gerçekleştiren ve yeniden aynı göreve seçilen İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde..

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz günlerde olağan Genel Kurullarını gerçekleştiren ve yeniden aynı göreve seçilen İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

KONCUK: İLKSAN’IN ÇALIŞMALARI TAKDİRE ŞAYANDIR

Genel Başkanımız İsmail Koncuk ziyarette, “Genel Kurul sürecini tamamlayan ve çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan İLKSAN Yönetim Kuruluna yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. İLKSAN üyelerinin ekonomik durumlarını daha da iyileştirmek adına çaba sarf eden ve onlara katkı sağlayan önemli kuruluştur. Son yıllarda yapılan çalışmalar, verilen hizmet bu konuda ne kadar başarı sağlandığını da ortaya koyan bir gerçektir.  Biz bugüne kadar verilen bu hizmetlerin yeni oluşan Yönetim Kurulu ile daha da ileriye götürüleceğinden eminiz. Başta İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı sayın Tuncer Yılmaz olmak üzere yeni Yönetim Kurulu ve tüm çalışanları tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

TUNCER YILMAZ: AMACIMIZ İLKSAN’I DAHA İLERİYE TAŞIMAKTIR

Türkiye Kamu-Sen’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz ise, “İLKSAN olarak üyelerimiz için çalışıyor ve onlara bir nebze olsun katkı sağlamak adına gayret sarf ediyoruz. Ayrı gayrı demeden tüm üyelerimizin hepsini kucaklıyor, ve onlarla yolumuza devam ediyoruz. Bugüne kadar yaptığımız her projede en iyisi ve en güzelini yapmaya çalıştık. Amacımız, İLKSAN’ı her geçen gün daha da ileriye götürmektir. Bu vesileyle, Genel Kurul sürecinde bizlere desteklerini esirgemeyen tüm delegelerimize ve bizlere güç katan Türkiye Kamu-Sen ailesine de teşekkür ediyoruz” dedi. 

İLKSAN ziyaretine Genel Başkan İsmail Koncuk ile birlikte, Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türkiye Kamu-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Türkiye Kamu-Sen Genel Mali Sekreteri ve Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Türkiye Kamu-Sen Genel Eğitim Sekreteri ve Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Hazım Zeki Sergi, Türkiye Kamu-Sen Genel Toplu Sözleşme Sekreteri ve Türk İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, Türkiye Kamu-Sen Genel Mevzuat Sekreteri ve Türk Enerji-Sen Genel Başkanı Mehmet Özer, Türkiye Kamu-Sen Genel Basın Sekreteri ve Türk Haber-Sen Genel Başkanı Sedat Yılmaz, Türkiye Kamu-Sen Genel Dış İlişkiler Sekreteri ve Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci, Türkiye Kamu-Sen Genel Sosyal İşler Sekreteri ve Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Şerafeddin Deniz, Türk Kültür Sanat-Sen Genel Başkanı Hasan Hüseyin Yılmaz,  Türk Emekli-Sen Genel Başkanı Osman Özdemir” de katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.