Türkmeneli Eğitim Müfettişlerinden Kamu-Sen'e Ziyaret

Türkmeneli Eğitim Müfettişlerinden Kamu-Sen'e Ziyaret

Irak Türkmeneli Eğitim Müfettişlerinden oluşan heyet Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’yi ziyaret etti.

Irak Türkmeneli Eğitim Müfettişlerinden oluşan heyet Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’yi ziyaret etti.

Ziyarette konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın Genel Başkanları ve Genel Merkez Yöneticilerimizde hazır bulundu. 

Türkmeneli Kültür Merkezi Başkanı Mustafa Zia ve Türkmen Eğitimi Genel Müdürü Çetin Kölemen’in başkanlığını yaptığı heyet bölgedeki çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. 

MUSTAFA ZİA: EN KISA ZAMANDA TÜRKİYE KAMU-SEN’İ TÜRKMENELİ’NDE AĞIRLAMAK İSTİYORUZ

Türkmeneli Kültür Merkezi Başkanı Mustafa Zia, “Eğitim çalışanları olarak çalışanlar açısından son derece yararlı programlara imza atıyoruz. Bu noktada, Türkiye Kamu-Sen bizim milli kuruluşumuz olarak bizlere çok katkılar sağlamaktadır.  Bizim isteğimiz Türkiye Kamu-Sen tüm Türk dünyasının Kamu-Sen'i olsun. Türk dünyasının tüm kuruluşları buraya bu çatı altına gelsin. Bizlere verdiğiniz bütün destekler için müteşekkiriz. En kısa zamanda Türkmeneline gelmenizi arzu ediyoruz, sizleri oraya davet ediyoruz. Sizlerin ziyareti bölgedeki soydaşlarımız için ciddi bir moral olacak, onlara güç verecektir. Tekrar tüm desteğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

ÇETİN KÖLEMEN: SİZLER BİZİM İÇİN SON DERECE ÖNEMLİSİNİZ

Türkmen Eğitimi Genel Müdürü Çetin Kölemen ise, “Bütün üyelerimiz adına saygılarımı iletmek istiyorum. Bizleri en güzel şekilde karşılıyor ve misafir ediyorsunuz. Bizde en kısa zamanda sizi misafir etmek isteriz. Türkiye Kamu-Sen bizim için çok kıymetlidir. Katkılarınız için teşekkür ediyorum” dedi. 

KAHVECİ:  TÜRKİYE KAMU-SEN SİZLERİN EVİDİR

Türkmeneli Eğitim Müfettişlerinin ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, bu işbirliği ve çalışmaların daha da artırılması gerektiğine vurgu yaptı. Kahveci, “Türkmeneli Eğitim Müfettişlerini bugün konfederasyonumuzda ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Soydaşlarımızın dünyanın neresinde olursa olsun yaşadığı her sorun bizim sorunumuzdur. Bizler o sorunları gündeme getirmek için her zaman hazırız. Türkiye Kamu-Sen olaylara milli taraftan bakan bir konfederasyondur. Biz Türk dünyasının birbirleriyle olan ilişkilerinin önemli olduğuna inanıyoruz.  Bu işbirlikleri ve çalışmaların birbirimize çok şey katacağını düşünüyoruz. 

Eğitim ve sağlık alanında çalışmalarımız devam ediyor ve bunu daha da artıracağız. Karşılıklı eğitim çalışmalarımız eskiden olduğu gibi bundan sonrada devam edecek. Sadece bu alanlarda değil her alanda bu çalışmaları yapma arzusundayız. Biz bu konuda üzerimize düşeni Türkiye Kamu-Sen olarak yapma gayretindeyiz. Burası sizin evinizdir. Evinize tekrar hoş geldiniz diyor, ziyaretinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.