Valinin koltuk hassasiyeti

Valinin koltuk hassasiyeti

Amasya Valisi A.Celil Öz, gittiği bir okulda kendisi ve beraberindeki diğer yöneticiler için konulan koltukları kaldırtıp, programı öğrencilerle birlikte ayakta izledi.

 

Okullar Hayat Bulsun Projesi kapsamında tadilattan geçirilen Akşemsettin İlkokulu'nu ziyaret eden Vali Öz, çok sayıda öğrenci ve velilerin de bulundukları okul bahçesinde kendileri için sadece 5 koltuk bırakıldığı görünce talimat verip koltukları kaldırttı. Bir öğrencinin şiir okumasını, okulun tadilat bedelini üstlenen firma yöneticisi ile Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş'ın konuşmalarını öğrencilerle birlikte ayakta izleyen Vali Öz, programın sonunda İHA muhabirine yaptığı açıklamada koltukların okul yöneticileri tarafından nezekaten konulduğuna vurgu yaparak, "Biz koltuklara otururken, çocukların ayakta durması hoş olmazdı" dedi.
 
Amasya'da yapılan çalışmalarla ildeki okulların alt yapı, bina tesis ve donanımın tamamlanırken, hizmet kalitesinin de artırılmasını planladıklarını anlatan Öz, okulun boya ve tadilat çalışmalarına yaklaşık 50 bin liralık destek sağlayan Özmaya Sanayi A.Ş Müdürü Cihangir Uzuner'e desteğinden dolayı plaket verdi.
 
memurlar.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.