Veli, Öğretmene Saldırdı: Hastaneye kaldırıldı, soruşturma başlatıldı
Malatya’da bir özel okulda müdür yardımcısı öğretmenin veli saldırısına uğradığı iddia edildi. Hastaneye kaldırılan öğretmenle ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.
Malatya’da bir özel eğitim kurumunda görev yapan müdür yardımcısı öğretmenin, okulda yaşanan öğrenci tartışmasının ardından okula gelen bir veli tarafından darbedildiği iddiası gündeme geldi. Olay sonrası fenalaşan öğretmenin hastaneye kaldırıldığı, saldırıyla ilgili adli sürecin başlatıldığı bildirildi.
Kamuoyuna yansıyan bilgilere göre olay, iki öğrenci arasında yaşanan tartışmanın ardından velilerin okula çağrılması sonrası yaşandı. Haberlerde, görüşme sırasında tartışmanın büyüdüğü ve okul müdür yardımcısına fiziksel saldırıda bulunulduğu aktarıldı.
Saldırı sonrası öğretmenin başına ve boynuna darbe aldığı, fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı yönünde bilgiler paylaşıldı. Bazı haberlerde güvenlik kamerası görüntülerinin de olay anını yansıttığı belirtildi.
Malatya Valiliği de olayla ilgili resmi açıklama yaptı. Valilik açıklamasında, 10 Mart 2026’da ildeki bir özel eğitim kurumunda öğrenci tartışması nedeniyle okula çağrılan bir velinin, çıkan tartışma sonucu okul müdür yardımcısı bir öğretmene fiziki saldırıda bulunduğu belirtildi. Açıklamada, olayla ilgili adli soruşturmanın sürdüğü ve ayrıca eğitim müfettişleri görevlendirilerek idari soruşturma başlatıldığı ifade edildi.
Olayın ardından öğretmenin saldırganlardan şikayetçi olduğu da haberlerde yer aldı. Sürecin bundan sonraki bölümünde hem adli makamların hem de idari soruşturmanın sonucunun takip edileceği belirtiliyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.