Virüs Türkiye'de! Erdoğan'dan ilk açıklama geldi!

Virüs Türkiye'de! Erdoğan'dan ilk açıklama geldi!

Erdoğan: Avrupa'dan gelen vatandaşımızda koronavirüs tespit edildi, genel sağlık durumu iyi.

Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Mart'ta Rusya ile imzalanan İdlib'de geçici ateşkesi içeren mutabakat sonrası ilk AK Parti grup toplantısında konuşuyor.

Erdoğan konuşmasına Türkiye’de tespit edilen ilk corona virüsü vakasına değindi ve Avrupa’dan geldiğini açıkladı. Erdoğan tek bir vakanın olduğunu belirterek “Durumu iyi tedavisi sürüyor ailesi izlemeye alındı” dedi.

Erdoğan şunları söyledi:

* Koronavirüsten gözetim altındaki vatandaşımızın sağlık durumu iyi. Tedavisi sürüyor. Ailesi de gözetim altında. Her türlü önlemi vakitlice aldık. Hangi önlemi alırsak alalım bu virüsten tamamen kullanmak kolay değil.

* Şu anda tek bir örnekten ibaret. Vaka Avrupa kaynaklıdır. Tüm bakanlıklarımız kurumlarımız ile işbirliği halinde uygulamalarını sıkı bir şekilde sürdürecektir.

* Virüsten korunmanın yolu temizliktir. Temizliği imandan sayan milletimiz için bu işin en kolay tarafıdır. Tokalaşmayı, kucaklaşmayı kesip bu çervede üstümüze düşenleri yerine getirme gayretindeyiz.

* Türkiye bu sıkıntıyı kayıpsız atlatacaktır. Temennimiz budur. Hiçbir virüs tedbirden daha güçlü değildir.

İDLİB AÇIKLAMASI

* Harekata katılan tüm askerlerimizin alınlarından öpüyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilik şehadet bunlar bizim için çok çok yüksek mertebelerdir. Suriye’de bulunmak ne bu ülkede bulunmak

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.