Yalaka ve yağcılar bakalım şimdi nasıl ağız değiştirecek?

Yalaka ve yağcılar bakalım şimdi nasıl ağız değiştirecek?

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Valiler toplantısında “Sizlerden ricam, bulunduğunuz illerde bu konuda kararlı ve dikkatli çalışmalar yapmanızdır. Benim tavsiyem şu, sizlerden memurları açığa alma

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Valiler toplantısında “Sizlerden ricam, bulunduğunuz illerde bu konuda kararlı ve dikkatli çalışmalar yapmanızdır. Benim tavsiyem şu, sizlerden memurları açığa alma noktasında bir yarışa girmenizi istemiyorum sadece adil davranmanızı istiyorum.” şeklindeki sözlerini değerlendirdi.

Koncuk, Fetö soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen kamu çalışanları ile ilgili olarak Türkiye Kamu-Sen’in ilk günden bu yana adalet vurgusu yaptığını hatırlatarak, “Bir suçlu varsa cezalandırılmalıdır, kimsenin suçuna asla ortak olmayız ama kimseyi suçlu ilan etme hakkımız da, söz konusu dahi olamaz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuyla ilgili açıklamasına değinen Koncuk, “Şimdi, Sayın Cumhurbaşkanı çok güzel bir açıklama yapmış, bu açıklamanın, bizzat, valilere yapılmış olması çok önemlidir. Çünkü gerçekten adaletten uzak bir görevden alma yarışını günlerdir yakından takip ediyoruz. Kraldan fazla kralcıların işi gazlaması da bir başka handikaptı” diye konuştu.

“Sayın Cumhurbaşkanının bu açıklamasından sonra, ateşe benzin dökmekten başka bir iş yapmayan, bu yağcı, yalaka takımı şimdi ne yapacak?” diye soran Genel Başkan İsmail Koncuk, “Ağızlarının şekil değiştirdiğini şimdiden görür gibiyim. Allah hepimizi adaletten uzak olmaktan, kul hakkı yemekten, vicdan azabından uzak eylesin” dedi.
Genel Başkan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Cumhurbaşkanı’nın bu açıklamasından sonra, ateşe benzin dökmekten başka bir iş yapmayan, bu yağcı, yalaka takımı şimdi ne yapacak? Ağızlarının şekil değiştirdiğini şimdiden görür gibiyim” diye konuştu.
Koncuk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Cumhurbaşkanı valiler toplantısında, ‘Sizden adil olmanızı bekliyorum, görevden alma yarışına girmenizi değil’ dedi. İlk günden bu yana Türkiye Kamu Sen olarak, adalet vurgusu yaptık, soruşturmadan incelemeden işlem yapılmasının büyük bir sorumluluk yükleyeceğini ve asla dinmeyecek bir vicdan azabı yaşatacağını anlatmaya çalıştık.

Birçok yağcı ve yalaka takımının, bazı sözde haber sitelerinin, meslekten men edilenlere bir dava dilekçesi vermemizi dahi eleştirdiklerini, olayı çarpıtan başlıklar atarak, fetöcüleri destek verdiğimiz algısı yaratmaya çalıştıklarına şahit olduk. Sözde sendikaların, ağızlarını bıçak açmadığını, yorum dahi yapmaktan korktuklarını gördük. Bazı şahısların hem savcı hem yargıç olduklarını, hiç tanımadığı insanları topyekun hain ilan ettiklerini, ibretle takip ettik.

Bir suçlu varsa cezalandırılmalıdır, kimsenin suçuna asla ortak olmayız ama kimseyi suçlu ilan etme hakkımız da, söz konusu dahi olamaz.

Bu sebeple, mağdur, masum olduklarına inanan insanlar, suçu ispat edilene kadar masumdur, dedik ve Türkiye Kamu Sen'e başvuran insanlara bu anlayışla yaklaştık. Dinledik ve ne büyük dramlar ve yanlışlıklar yaşandığına kulaklarımızla, gözlerimizle şahitlik yaptık. İnsan olarak üzüldük, onlarla birlikte ağladık, acı çektik.

Şimdi, Sayın Cumhurbaşkanı çok güzel bir açıklama yapmış, bu açıklamanın, bizzat, valilere yapılmış olması çok önemlidir. Çünkü gerçekten adaletten uzak bir görevden alma yarışını günlerdir yakından takip ediyoruz. Kraldan fazla kralcıların işi gazlaması da bir başka handikaptı.

Sayın Cumhurbaşkanının bu açıklamasından sonra, ateşe benzin dökmekten başka bir iş yapmayan, bu yağcı, yalaka takımı şimdi ne yapacak ?Ağızlarının şekil değiştirdiğini şimdiden görür gibiyim. Allah hepimizi adaletten uzak olmaktan, kul hakkı yemekten, vicdan azabından uzak eylesin.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum