Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Yeditepe Üniversitesi Rektörlüğünden:

Yeditepe Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde açık bulunan kadrolara 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa göre Proseför kadrosu için 26.maddesi, Doçent kadrosu için 25. Maddesine göre tam zamanlı statüde Öğretim Üyeleri alınacaktır.

 

FAKÜLTE

BÖLÜMÜ/ANABİLİM DALI

KADRO ÜNVANI

ADET

Tıp Fakültesi

Halk Sağlığı

Profesör

1

Genel Cerrahi

Profesör

1

Tıbbi Mikrobiyoloji

Doçent

1

 

Doçent Kadrosu için başvuracak adayların 2547 sayılı Kanun’un 25. maddesinde belirtilen şartlar ile başvurduğu Anabilim Dalını belirttikleri müracaat dilekçelerine özgeçmişlerini, 1 adet fotoğraflarını, nüfus cüzdan suretlerini, doçentlik belgelerini, bilimsel yayınlarını, kongre-konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını ve eğitim-öğretim faaliyetlerini kapsayan ve belgeleyen 4 (Dört) takım dosyayı da ekleyerek  Rektörlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir. Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı için, tıp eğitimi, laboratuvar kalite yönetimi ve hastane epidemiyolojisi konularında deneyimli ve ingilizce ders anlatma tecrübesi olan adayların başvurması beklenmektedir.

Profesör kadrosu için başvuracak adayların 2547 sayılı Kanun’un 26.maddesinde belirtilen şartlar ile başvurduğu Anabilim Dalı ve başlıca araştırma eserini belirttikleri müracaat dilekçelerine özgeçmişlerini, 1 adet fotoğraflarını, nüfus cüzdan suretlerini, doçentlik belgelerini, bilimsel yayınlarını, kongre-konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını ve eğitim-öğretim faaliyetlerini kapsayan ve belgeleyen 6 (Altı) takım dosyayı da ekleyerek Rektörlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir. Halk Sağlığı Anabilim Dalı için, aile hekimliği alanında çalışma deneyimi olan, tıp doktoru ve tıpta uzmanlık eğitimi almış olan, Genel Cerrahi  Anabilim Dalı için, karaciğer nakli tecrübesi olan adayların başvurması beklenmektedir. Son başvuru tarihi ilanın yayınlanmasından itibaren 15 günlük sürenin bitimidir. Müracaatlar şahsen yapılacaktır. Süresi içinde yapılmayan ve eksik evrakla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlanla ilgili tüm bilgiler Üniversitemizin www.yeditepe.edu.tr adresinde yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.