Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Yeditepe Üniversitesi Rektörlüğünden:

Yeditepe Üniversitesi Rektörlüğünden:

 

Üniversitemiz Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültelerinde aşağıda belirtilen Bölüm ve Anabilim Dallarında açık bulunan Profesör kadrolarına 2547 sayılı Yasanın 26. maddesine göre, Doçent kadrolarına 25. maddesine göre tam zamanlı statüde öğretim üyeleri alınacaktır. 

Doçent kadrosu na başvuracak olan adayların 2547 sayılı Kanunun 25. maddesinde belirtilen şartlar ile başvurduğu bölüm/anabilim dalını belirttikleri müracaat dilekçelerine özgeçmişlerini,1 adet fotoğraflarını, (tüm diploma, nüfus cüzdanı ve doçentlik belgelerinin noter onaylı suretlerini), bilimsel yayınlarını, kongre-konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını ve eğitim-öğretim faaliyetlerini kapsayan ve belgeleyen 4 (Dört) takım dosyayı da ekleyerek Rektörlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir. 

Tıp Fakültesi Doçent Kadrolarına başvuracak olan adayların İngilizce ders anlatabilecek düzeyde yabancı dil bilgisine sahip olmaları ve Aile Hekimliği A.B.D. Doçent kadrosu ilanı için; klinik ve mesleki beceri eğitiminde standart hasta, maket uygulamaları ve OSCE sınavları konularında yurt dışı eğitimi ve deneyimi olması, Çocuk Sağlığı ve Hastalıklar A.B.D. Doçent kadrosu ilanı için; çocuk acil ve yoğun bakım konusunda deneyiminin bulunması ve/veya çocuk gastroenteroloji, hepatoloji ve beslenme konularında deneyimli olması, Kulak, Burun ve Boğaz Hastalıkları A.B.D. Doçent kadrosu ilanı için; ses ve yutma fonksiyonları konuları üzerine çalışmalarda bulunmuş olması, İç Hastalıkları A.B.D Doçent kadrosu ilanı için; böbrek transplantasyonu konusunda çalışmalarının bulunması, Farmakoloji A.B.D. Doçent kadrosu ilanı için; klinikfarmakoloji alanında tecrübesinin olmaları beklenmektedir.

 Profesör kadrosuna başvuracak olan adayların, 2547 sayılı Kanunun 26.maddesinde belirtilen şartlar ile başvurduğu bölüm/anabilim dalı ve başlıca araştırma eserini belirttikleri müracaat dilekçelerine özgeçmişlerini, 1 adet fotoğraflarını, (tüm diploma, nüfus cüzdanı ve doçentlik belgelerinin noter onaylı suretlerini) bilimsel yayınlarını, kongre-konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını ve eğitim-öğretim faaliyetlerini kapsayan ve belgeleyen 6 (Altı) takım dosyayı da ekleyerek Rektörlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Son başvuru tarihi ilanın yayınlanmasından itibaren 15 günlük sürenin bitimidir. Müracaatlar şahsen yapılacaktır. Süresi içinde yapılmayan ve eksik evrakla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İlanla ilgili tüm bilgiler Üniversitemizin www.yeditepe.edu.tr adresinde yer almaktadır.

 

FAKÜLTE

BÖLÜMÜ/ANABİLİM DALI

KADRO ÜNVANI

ADET

Tıp Fakültesi

Tıbbi Genetik Anabilim Dalı

Doçent

1

Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı

Doçent

1

Kulak, Burun ve Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı

Doçent

1

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı

Doçent

2

Aile Hekimliği Anabilim Dalı

Doçent

1

İç Hastalıkları Anabilim Dalı

Doçent

1

Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı

Doçent

1

Sağlık Bilimleri Fakültesi

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü

Profesör

1

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü

Doçent

1

Beslenme ve Diyetetik Bölümü

Profesör veya Doçent

1

Hemşirelik Bölümü

Profesör

1

Hemşirelik Bölümü

Doçent

1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.