Yeni Uçak Arama Motoru Rotaradar ile Tanıştınız mı?

Yeni Uçak Arama Motoru Rotaradar ile Tanıştınız mı?

Rotaradar uçak bileti arama motorları piyasasına 2015 yılı Ocak ayında katılmış bir sitedir. Temeli 2014 yılında atılan site bir yıl içinde hazırlıklarını tamamlayıp aktif pazarda yerini almıştır.

Rotaradar uçak bileti arama motorları piyasasına 2015 yılı Ocak ayında katılmış bir sitedir. Temeli 2014 yılında atılan site bir yıl içinde hazırlıklarını tamamlayıp aktif pazarda yerini almıştır. Diğer uçak arama motorlarından farklı olarak tamamen yerli yazılım ve tasarım ürünü olan Rotaradar, ilk Türk metesearch’ü olarak sistemde yerini almıştır. Dinamik bir altyapısı olan site, kurulduğu ilk günden beri kullanıcı deneyimini ve güncel trendleri her zaman göz önüne alarak sürekli kendini geliştirmekte olan bir firmadır.

Rotaradar.com’un piyasada ki öncelikli hedefi Türkiye ve hazırlık aşamasında olan diğer bölge/ülke piyasalarında 2020 sonuna kadar lider ve rekabetçi bir konuma gelip, seyahat severlerin güven içinde kullanabilecekleri sistem olmaktır.

Rotaradar Kullanıcıya Ne Sunmaktadır?

Rotaradar’ın bir uçak bileti arama motoru olduğunu anlatmıştık. Bu noktada kullanıcılara arama yaptıkları bölge ve tarih detaylarına göre en uygun uçuş seçeneklerinden başlayıp listeleyen ve böylelikle kolayca en uygun uçak biletlerini bulmaya yardımcı olan bir sistemdir.

Kullanıcılar uçuş aradıklarında Rotaradar kendisine entegre olan acentelere gerçek zamanlı sorgu gönderip, güncel fiyatları alıp kullanıcıya ücretsiz olarak listelemektedir. Böylelikle kullanıcılar dünyanın herhangi bir noktasında yer alan acenteden farklı fiyat ve indirimlere ulaşma imkanı bulmaktadırlar. İstenen sonuçlar otomatik olarak en düşükten en pahalıya sıralanmakta olup, kullanıcı isterse bu aramalarda aktarmalı/aktarmasız, gidiş-dönüş saatleri, seyahat süresi, havaalanı ve havayolu firması filtreleri koyarak da kendisi için uygun uçuşu kolaylıkla bulabilmektedir. Son ekrana geldiğinde ise kullanıcıyı ilgili acentenin sitesine yönlendiren sistem satın alma işlemini güvenli bir şekilde tamamlatmaktadır. Kullanıcıların hiçbir kişisel bilgi veya kredi kartı gibi bilgilerini almaması, gizliliğe ve güvenliğe verdiği önemi göstermektedir.

Rotaradar ’da Seyahat Severlere Yön Veren Yazılarda Mevcut

Site ayrıca kullanıcıların gidecekleri yerler hakkında bilgi içeren yazılarda içermektedir. Hangi dönem hangi bölgeye gidileceği, gidilecek yerlerde mutlaka gezilip görülmesi gereken yerler, bölgenin kendine özgü yemekleri ve içeceklerini anlatan güncel içeriklere de ulaşabilmekteler.

Ayrıca popüler destinasyonlar ve sık kullanılan havayolları ile ilgilide güncel ve özgün içerikleri içinde barındıran Rotaradar blog bölümü, tavsiye niteliğinde kullanıcılara hizmet sunmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.