YGS 2015 soru ve cevapları ÖSYM ais'te

YGS 2015 soru ve cevapları ÖSYM ais'te

YGS 2015 soru ve cevapları bugün saat 12.30'dan sonra açıklanıyor. YGS 2015 soru ve cevapları ÖSYM ais.osym.gov.tr'de

YGS 2015 geride kaldı. YGS'ye girenlerin ise aklında 2015 YGS soruları ne zaman açıklanacak sorusu var.

2015 YGS soru ve cevaplarıyla ilgili açıklama ÖSYM'den geldi. ÖSYM 2015YGS soru ve cevapları nın yüzde 20'sinin bugün saat 12.30'dan itibarenais.osym.gov.tr'de olacak.

2015 YGS soru ve cevaplarıyla ilgili hafta arası açıklama ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'den gelmişti. Demir yaptığı açıklamada, YGS bittikten sonra soruların yüzde 20'sinin, sınav sonuçları açıklanınca ise kalan kısmının ais.osym.gov.tr'den açıklanacağını söylemişti. 

ÖSYM: 'SORULARIN YÜZDE 20'Sİ AÇIKLANACAK' DEMİŞTİ

ÖLÇME, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Danıştay ve Anayasa Mahkemesi’nin “soruların tamamını açıklayın” kararına rağmen yarın günü yapılacak olan YGS’de soruların yüzde 20’sini kamuoyuyla paylaşma kararı aldı. ÖSYM, soruları internet sitesi üzerinden yayınlayacak.

YGS SONUÇLARI
 
Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecek. Adaylar, YGS sonuçlarını, TC. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenebilecek.
 
YGS puanlarından en az biri 180 ve daha fazla olan adaylar isterlerse LYS'lere başvurabilecek. LYS'lere başvurular, 8-21 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılacak. LYS'ler 81 il merkezi ve Lefkoşa'da yapılacak.

internethaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.