Yiğit Bulut ile Yeni Şafak yazarı fena kapıştı!

Yiğit Bulut ile Yeni Şafak yazarı fena kapıştı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı Yiğit Bulut ile Yeni Şafak Gazetesi yazarı Yusuf Kaplan fena kapıştı. Yusuf Kaplan, 'Yiğit Bulut ordu dayatması' deyince ağır bir karşılık aldı.

İktidara yakın medyanın önemli kalemlerinden Yusuf Kaplan ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı gazeteci Yiğit Bulut kavga etti. Medyadan açık bir şekilde süren kavgayı Yeni Şafak Gazetesi yazarı Yusuf Kaplan başlattı.

Yusuf Kaplan TRT Diyanet'te yayınlanan "Neden" programında "Yeter ya; jölelilerle yalakalık yapa yapa batırdılar memleketi' dedikten sonra Yiğit Bulut için "Asker dayatması ile getirildi. Cumhurbaşkanı'nın bileği büküldü" iddiasında bulunmuştu. 

YİĞİT BULUT'TAN AĞIR YANIT

Yiğit Bulut bugün Star Gazetesi'ndeki köşesinden Yusuf Kaplan'a 'isim' vermeden 'meczup' diyerek ağır bir karşılık verdi. Yazısının sonuna koyduğu notta cemaatçi iması da yapan Yiğit Bulut, Kaplan için şunları yazdı;

"Ya kurşun içeriden gelirse, dedim; ortalığa dökülenler Cumhurbaşkanımızdan silahlı kuvvetlerimize kadar değerlerimize saldırmaya başladılar.

(...) İçeriden gelen kurşusun atanlar” için de son bir not; hiç merak etmeyin, bir önceki yazımda da yazdım; onlar için sonun başlangıcı.. Kim olurlarsa olsunlar sonun başlangıcı! 

-Önemli not: Cumhurbaşkanımıza ve ülkemiz için şehitler vererek en zor günlerden geçen Silahlı Kuvvetlerimize aynı cümleler içinde dil uzatan ‘meczupların’ haberlerinin FETÖ’nün yayın organları tarafından yapılması ve sosyal medyada yayılması size ne düşündürüyor? Bu soruya cevap verelim, başka söze gerek yok!"

YUSUF KAPLAN NE DEMİŞTİ?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.