Yine aynı ahlaksızlık...Tepkiler çığ gibi büyüdü

Yine aynı ahlaksızlık...Tepkiler çığ gibi büyüdü

Yine aynı ahlaksızlık...Tepkiler çığ gibi büyüdü

Charlie Hebdo isimli iğrenç yayın organı yine haddini aştı. Efendimiz (s.a.v) Fransa'da yine hedef alınırken İslam ülkelerinin yöneticilerinden etkin bir şekilde harekete geçmeleri bekleniyor.

Fransa'da yayın yapan Charlie Hebdo isimli küstah dergi yine bir iğrençliğe imza attı. Fransız dergisi yine Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'i hedef alan bir yayın yaptı.

Söz konusu iğrenç dergi tarafından 2015 yılında da bir küstahlıkta bulunulmuş ve Efendimiz Hz. Muhammed'e (s.a.v) hakaret edilmişti. Charlie Hebdo isimli pislik derginin söz konusu hakaretinin ardından silahlı bir eylem gerçekleştirilmişti. Charlie Hebdo isimli küstah derginin binasına düzenlenen saldırıda 12 kişi öldürülmüştü.

MACRON'DAN İĞRENÇ AÇIKLAMA
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Charlie Hebdo isimli küstah derginin yine Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'i hedef almasına dair skandal bir açıklamada bulundu.

Söz konusu iğrençliği 'basın özgürlüğü' kapsamında değerlendirme hadsizliğinde bulunan Macron, "Fransa'da basın özgürlüğü var. Cumhurbaşkanı, gazetelerin ve haber kanallarının editöryal seçimleri hakkında yorum yapamaz. Bu ülkedeki fikir özgürlüğünü korumak için buradayım. Fransa'da bir vali, belediye başkanı veya cumhurbaşkanı eleştirilebilir" dedi.

HZ. MUHAMMED (S.A.V)'E HAKARET AFFEDİLEMEZ
Fransa'da Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'i hedef alan saldırılara dair sosyal medyada çok sayıda paylaşımda bulunuldu.

"Hz. Muhammed (s.a.v)'e hakaret affedilemez" başlıklı hashtag gündem olurken çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, Fransa'daki iğrençliğe tepki gösterdi.

İSLAM ÜLKELERİNİN YÖNETİCİLERİ ETKİN BİR ŞEKİLDE HAREKETE GEÇMELİ
Sosyal medyada "Hz. Muhammed (s.a.v)'e hakaret affedilemez" başlıklı hashtag ile yapılan paylaşımlarda İslam ülkelerinin yöneticilerine de tepki gösterildi. İslam ülkelerinin yöneticilerinin Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'e yönelik saldırıya karşı etkin bir tavır alması gerektiğini belirten sosyal medya kullanıcıları, söz konusu küstahlığa sert bir şekilde cevap verilmesi gerektiğini vurguladı.

Milli Gazete İnternet Haber Merkezi | Bekir Sıtkı Şirin

Kaynak : Milli Gazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.