YURT-KUR Görevde Yükselme Sınavını Ne Zaman Yapacak?

YURT-KUR Görevde Yükselme Sınavını Ne Zaman Yapacak?

2016 Yılında Tük Eğitim-Sen olarak Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’ndan(YURT-KUR) görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının yapılmasını talep etmiştik.

2016 Yılında Tük Eğitim-Sen olarak Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’ndan(YURT-KUR) görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının yapılmasını talep etmiştik. YURT-KUR’un talebimizi reddetmesi üzerine ise Kamu Denetçiliği Kurumu’na müracaat ederek talebimiz doğrultusunda sınavın yapılmasını istemiştik. Kamu Denetçiliği Kurumu ise 25/09/2017 Tarih ve 2017/6436 Başvuru Numaralı Dostane Çözüm Kararı’nda; YURT-KUR tarafından 2018 yılında görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının açılacağı yönünde taahhütte bulunulduğu belirtilerek dostane çözüm kararı verilmiştir.

2018 yılının sonlarına yaklaştığımız bugünlerde ise henüz beklenen sınav tarihi açıklanmamıştır. Bu nedenle de YURT-KUR’u sorumluluğunun farkına varmaya ve Kamu Denetçiliği Kurumu’na verdiği taahhüdü yerine getirmeye davet ediyoruz. YURT-KUR çalışanlarının yaklaşık 5 yıldır beklediği görevde yükselme ve unvan değişikliği sınav duyurusunu ivedilikle yayınlamalı, sınav tarihini kamuoyuna duyurmalıdır.

İlgili yazımız için tıklayınız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.